Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Αφού κάνατε τον… Παχτα ..Δήμαρχο τι γκρινιάζετε; Πιείτε τα ούρα σας.



Εμφιαλωμένο νερό θα πρέπει να πίνουν στο εξής οι κάτοικοι Νεοχωρίου Χαλκιδικής καθώς όπως τους ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα στο νερό της περιοχής εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αρσενικού.
Όπως αναφέρεται ...στο Alterthess εδώ και δεκαπέντε μέρες οι κάτοικοι είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα στο νερό διαμαρτυρόμενοι για την μυρωδιά του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα των κατοίκων σχετικά με το αν η ακαταλληλότητα του νερού λόγω της συγκέντρωσης αρσενικού συνδέεται με τις γεωτρήσεις που έκανε και συνεχίζει να κάνει η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός στις πηγές του χωριού οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση 100 μέτρων από το χωριό.
Σημειώνεται πως αρσενικό σε τοξικές συγκεντρώσεις, σύμφωνα με παλαιότερο σχετικό δημοσίευμα του Βήματος, ενδέχεται να εντοπιστεί στο νερό είτε από φυσικά αίτια κυρίως σε περιοχές με ιζηματογενείς και ηφαιστειογενείς αποθέσεις, σε γεωθερμικά πεδία, σε ενεργές νεοτεκτονικές περιοχές κ.α., είτε λόγω ανθρωπογενών δραστηριοτήτων όπως είναι η εξόρυξη μεταλλευμάτων, οι αγροτικές δραστηριότητες, η χρήση βιομηχανικών προϊόντων και η διάθεση βιομηχανικών αποβλήτων.
πηγή: tvxs.gr

Τo σκάνδαλο Πάχτα-επένδυσης χρυσού στο FRANCE2


Ας σκεφτούμε ότι τον απέλυσε από υφυπουργό και ο αρχηλήσταρχος Σημίτης  μετά την κατάθεση της σκανδαλώδους τροπολογίας με την οποία θα δινόταν η δυνατότητα επέκτασης του ξενοδοχείου «Πόρτο Καράς», σε δασική έκταση, στη Σιδωνία Χαλκιδικής! και δεν τον έβαλαν στα ψηφοδέλτια. Ο τύπος είναι οτι ποιο λάσπη υπάρχει και τον έκαναν...δήμαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...