Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Γερμανοί τζιχαντιστές σκοτώνουν χριστιανούς της Συρίας



Εμπειρογνώμονας λέει ότι ο αριθμός των Γερμανών ισλαμιστών στη Συρία έχει αυξηθεί 60-150 τους τελευταίους έξι μήνες.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ - Γερμανοί ισλαμιστές συμμετείχαν στις δολοφονίες χριστιανών της Συρίας σε μια πρόωρη επίθεση Αυγούστου στην τουρκο-συριακά σύνορα, σύμφωνα με μια έκθεση του γερμανικού περιοδικού Focus.

Το περιοδικό ανέφερε την περασμένη εβδομάδα τη συμμετοχή σχεδόν 100 "φανατικών" μουσουλμάνοι, συμπεριλαμβανομένων και Γερμανών που προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ, στον συριακό δήθεν εμφύλιο πόλεμο.

Δύο Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν παράσχει τις πληροφορίες για να επικεντρωθεί  η έρευνα σχετικά με το ρόλο των γερμανων ισλαμιστών στη σφαγή τον Αύγουστο.

Ένας Γερμανός αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε στο περιοδικό ότι «η συνενοχή των Γερμανών στην εξόντωση και την εθνοκάθαρση στη Συρία είναι μια καθαρά ανυπόφορη κατάσταση."

Οι εισαγγελείς εξετάζουν κατά πόσον  γερμανοί μουσουλμάνοι μπορούν να κατηγορηθούν για  συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ένας Γερμανός πολιτικός επιστήμονας που έχει γράψει για τις ευρωπαϊκές και τις γερμανικές ομάδες της Τζιχάντ, δήλωσε στη Jerusalem Post την Τρίτη ότι πριν από έξι μήνες, υπήρχαν 60 γερμανικά ισλαμιστές στη Συρία και τώρα ο αριθμός έχει ανέβει στα 150. Σε πολλές από τις μάχες, συμμετέχουν  τζιχαντιστές και από το Βέλγιο, πρόσθεσε.
Σε ένα βίντεο που αναφέρεται στην έκθεση FOCUS, η οποία εμφανίζεται στα γερμανικά και αραβικά, γερμανοί τζιχαντιστές επαινούν τον διωγμό των χριστιανών από τα χωριά της Συρίας.
Το βίντεο δείχνει μεταξύ εννέα και 10 τζιχαντιστές με τα πόδια από νεκρούς ανθρώπους. Ο Baehr είπε ότι είναι δύσκολο να εξακριβωθεί εάν τα νεκρά άτομα είναι Χριστιανοί.

Ένα ισλαμικό πολεμιστής χτυπά το κεφάλι του νεκρού στρατιώτη Συρίας στο βίντεο.
Ο πρώην γκάνγκστερ ράπερ από το Βερολίνο, Denis Cuspert (aka Deso Dogg), πιστεύεται ότι αγωνίζονται με την Αλ-Κάιντα που συνδέονται al-Nusra Front,και εκανε ένα βίντεο πριν από την αναχώρησή του για τη Συρία, καλώντας τους μουσουλμάνους να ενταχθούν στην τζιχάντ στη Συρία.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπάει τα μούτρα του ο ΟΜΠΑΜΑ .
Μέχρι στιγμής τα στατιστικά λένε 229 ΟΧΙ και μόνο 39 Ναι  Δείτε το ΕΔΩ για αυτό και ο Υφυπουργός Τζον Κέρι κατέστησε σαφές σε συνέντευξή του στο The Post Huffington ότι ο πρόεδρος έχει το δικαίωμα να διατάξει αεροπορικές επιδρομές παρά την τυχόν ψήφο αποδοκιμασίας από το Κογκρέσο. Όμως Αν ο Ομπαμα  κηρύσσει μονομερώς τον πόλεμο κατά της Συρίας, τότε θα πρέπει να παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη και στη Χάγη για διεθνή εγκλήματα πολέμου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΑΛΗ ΜΠΕΝΙΤΟ ΠΟΡΚΥ και Ο ΧΟΥΣΕΪΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΚΑΓΚΕΛΗ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΖΕΦΡΥ ΤΩΡΑ συλλέγουμε πληροφορίες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...