Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αμφισβητεί ο Μπαν Κι Μουν τη νομιμότητα της επιχείρησης HΠΑ στη Συρία. Και ποιος τον λογαριάζει;



Λένε ότι ο Ομπάμιας είπε ….το κογκρέσο θα ψηφήσει υπέρ της στρατιωτικής δράσης .Έτσι αποκαλούν τον πόλεμο οι παγκόσμιοι ..μπάτσοι. Αλήθεια ποιος τους διόρισε; Πάντως δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Το κόλπο είναι ότι πρέπει να πάρουν και οι γερουσιαστές το κατιτίς τους από τις εταιρίες όπλων. Για να πουν το….. Ναι. Ο τσάμπας απόθανε.  
Στην Φώτο η… σημερινή διάταξη των ενδιαφερομένων δυνάμεων
Πηγές αναφέρουν απόψε ότι ο Στρατός και το υπουργείο Άμυνας προειδοποίησαν για πιθανά αντίποινα από Ιράν και Συρία σε στόχους αμερικανικών συμφερόντων στην Μέση Ανατολή και Αφρική. Ένας από τους στόχους αυτούς ενδέχεται να είναι και η αμερικανική ναυτική βάση και αρχηγείο του 5ου Στόλου NSA Bahrain (Naval Support Activity Bahrain ) στη Μανάμα  του Μπαχρέιν.
Ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποιήθηκε ότι «αυτό μπορεί να είναι η έναρξη μιας μακροχρόνιας εμπλοκής που μπορεί να διαρκέσει πολλούς μήνες, ακόμα και χρόνο μέχρι να διευθετηθεί μια λύση»
Η World Tribune αναφέρει ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος μιας επίθεσης στη Συρία  είναι ο ίδιος ο αρχηγός των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Μάρτιν Ντέμπσι!
Ο στρατηγός ανέφερε ότι ο «αμερικανικός Στρατός δεν είναι έτοιμος να υποστηρίξει μια σύγκρουση με την Συρία που θα μπορούσε να προκαλέσει την ανάμειξη των συμμάχων της του Ιράν, και πρωτίστως της Ρωσίας».
Ο πύραυλος που εκτοξεύθηκε σήμερα πάνω από τη Μεσόγειο, στα πλαίσια κοινών Αμερικανο-Ισραηλινών γυμνασίων, ήταν «μία δοκιμή» και «δεν έχει καμία σχέση» με μία πιθανή στρατιωτική δράση των ΗΠΑ κατά της Συρίας, επισήμανε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Τζορτζ Λιτλ.

«Η δοκιμή αυτή δεν έχει καμία σχέση με την στρατιωτική δράση που εξετάζουν οι ΗΠΑ για να απαντήσουν στις επιθέσεις με χημικά όπλα στη Συρία», ανέφερε η ανακοίνωσή του.

«Νωρίς το πρωί, ο αμερικανικό υπουργείο Αμύνης προσέφερε τεχνική συνδρομή κι υποστήριξη στην ισραηλινή αντιπυραυλική υπηρεσία για μία δοκιμαστική βολή ενός πυραύλου Σπάροου πάνω από τη Μεσόγειο», εξήγησε ο Λιτλ.

Η δοκιμή αυτή κατά τον ίδιο ήταν «από μακρού χρόνου» προγραμματισμένη προκειμένου να αξιολογηθεί η ικανότητα του συστήματος Άροου της αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ να εντοπίζει, να παρακολουθεί και να ανταλλάσσει πληροφορίες σχετικά με μία «απειλή κατά του Ισραήλ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ...ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ . ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ . ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗ ...ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ....
ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ . ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...