Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Σιγά μην κάνουμε "like" στην βρωμομούνα …Ψολωμού και τον…. τσάτσο της.



Τις τελευταίες ημέρες έχει γεμίσει το facebook με δήθεν αναρτήσεις για το "69" που έκαναν στην παραλία η Έλενα Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης, από φίλους, οι οποίοι μάλιστα σχολιάζουν ΟΛΟΙ μονολεκτικά και σε greekslish Με το που έκανε κλικ στην επίμαχη είδηση ο χρήστης, αμέσως η είδηση εμφανιζόταν στο χρονολόγιό του ως επίσημη ανάρτηση του με σχόλια γραμμένα στα greeklish. Τα σχόλια ήταν αποδοκιμαστικά όπως «ξεδιάντροποι, δεν ντρέπονται, αίσχος» κ.ο.κ.. Πολλοί ήταν εκείνοι, που την πάτησαν και αμέσως μετά προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους φίλους τους τι συνέβη αλλά και να τους προειδοποιήσουν να μην κάνουν «κλικ» στην επίμαχη είδηση.

Επειδή, λοιπόν, στο planet-greece το ψάξαμε λίγο παραπάνω, ΜΗΝ πατάτε "like" στην σελίδα που σας εμφανίζεται για να διαβάσετε και καλά την είδηση. Πρόκειται για "ψάρεμα", που αντλεί πολλά προσωπικά δεδομένα που έχετε στο λογαριασμό σας, ακόμη κι αν πρόκειται για στοιχεία που εμφανίζονται μόνο στους φίλους σας.

Σε περίπτωση που την "πατήσατε", μην αγχώνεστε, υπάρχει λύση. Πηγαίνετε στις σελίδες που έχετε κάνει "like" και σβήστε όλες όσες σας φαίνονται περίεργες και κυρίως αυτή που πατήσατε τελευταία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτα ειναι πρεζακια ρε!!!ουστ απο εδω με τα μαλακισμενα,αν την ειχα μαμα θα ντρεπομουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...