Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Καλά θα ήταν να είχατε την ίδια πρεμούρα και για τα όπλα των ουτσεκάδων



Είναι ο σκαμμένος τοίχος στο σπίτι του προφυλακισμένου Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού στην οδό Τραπεζούντος στο Πέραμα. Αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έσκαψαν στον κήπο, αναποδογύρισαν γλάστρες αλλά και έκαναν … ριφιφί σε σημεία του τοίχου μέσα στο σπίτι καθώς πίστευαν πως εκεί θα έβρισκαν όπλα. Άνθρακας όμως ο θησαυρός. Το πολυσυζητημένο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής δεν βρέθηκε ακόμη … Για σχέσεις με την Χ.Α έγινε σήμερα ξανά  έρευνα  στο σπίτι του καταζητούμενου «εφοπλιστή» Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα. Είναι ο πρώην συνέταιρος του Ρέστη που κατηγορείται για λαθρεμπόριο όπλων με … βιτρίνα το πολεμικό μουσείο που είχε φτιάξει στα Σπάτα.
Έρευνα από τις δικαστικές Αρχές με τη συνδρομή της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη στη βίλα επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα σχετίζεται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και πραγματοποιείται έπειτα από καταγγελίες για την ύπαρξη όπλων, σχετικών με την οργάνωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη κατοχή όπλων, ενώ έχει κατηγορηθεί και για οικονομικές ατασθαλίες...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...