Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ρε..ταξίαρχε βρες κανένα δικό σου σύνθημα, γιατί αυτό είναι… του καθαριστή....Καρατζαφέρη



Η διακήρυξη της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων προκάλεσε “πολιτικό σεισμό” κι έγινε πρώτο θέμα σε τεράστιας εμβέλειας ΜΜΕ της ΗΠΑ και της Ευρώπης. Η συγκέντρωση που είχε οργανωθεί για το προηγούμενο Σάββατο απαγορεύθηκε. Αύριο η ΚΕΕΔ καλεί σε νέα
συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 16.00 το απόγευμα.

Ο Ταξίαρχος ε.α Ιωάννης Τζιάκης, επικεφαλής της ΚΕΕΔ , μ΄ ένα κείμενό του στο Onalert εξηγεί τι είναι η ΚΕΕΔ, εκτιμά γιατί ξέσπασε όλος αυτός ο θόρυβος και εκφράζει τα επιχειρήματά του για την αναγκαιότητα της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα.

Διαβάστε το άρθρο του: ΕΔΩ όπου μεταξύ άλλων αναφέρει….
Δεν είναι παραστρατιωτική, δεν είναι εγκληματική ουτε τρομοκρατική οργάνωση.
Δεν σχετίζεται με κανέναν πολιτικό χώρο. το κάθε μέλος μπορεί να έχει οποιεσδήποτε πολιτικές πεποιθήσεις, αλλά δεν τις εκδηλώνει μέσα στην κοινότητα. δεν προτίθεται να δημιουργήσει ή να εμπλακεί σε πολιτικούς φορείς ή παρατάξεις.
Τυχόν αναφερόμενες διασυνδέσεις της ΚΕΕΔ με οποιονδήποτε πολιτικό χώρο κινούνται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. πολιτικά ή θρησκευτικά ατομικά πιστεύω είναι τελευταία στις προτεραιότητες μας. η πατρίδα έχει ήδη χάσει από αυτό το ζήτημα.
Τα συνθήματα μας είναι <<δεν υπάρχει δεξιά - δεν υπάρχει αριστερά μόνο κόκκαλα ελλήνων ιερά>>.
κόμμα μας είναι η Σημαία μας.

Έλεγε ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ από το 2004 :"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ!!"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΝΑ "ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ" ..ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΑΠΟΚΩΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ . ΦΥΣΙΚΑ Ο ΨΗΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ ...

Ανώνυμος είπε...

Ο*Cheu Dr*ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ*ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ*LLI*ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ!!!!ΣΤΙΣ*27/05/2011*ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ*ILYSIA*ΑΘΗΝΑ*ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ*ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ*ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ*ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ!!!!!ΤΟ ΜΑΣΩΝΑΚΙ!!!!!ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι κατάντια?Από πρόεδρος καθαρίστρια στη συγγρού. Επικαλείται φυσικά την σωτηρία της χώρας και της δικής του ταυτόχρονα .ΤΏΡΑ ποια η διαφορά του από τον ρεζιλομανωλίδη ?Ο ευρών αμοιφθήσεται .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...