Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Τους προδότες και αν τους πλένεις …το τούρκικο σαπούνι σου χαλάς



Προβλέπουμε ότι θα  πάθουν όλοι… ψωρίαση.

Καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ο Ελληνικός Στρατός στη Θράκη προμηθεύεται σαπούνια Τουρκίας, μάρκας Damla με έδρα το Αϊδίνιο, ενώ μέχρι πρότινος αγόραζε σαπούνια από ελληνική επιχείρηση δημοσιεύει η Εφημερίδα Ζαγάλισα.

«Ποια είναι τα μηνύματα που περνάνε τέτοιου είδους ατυχείς κινήσεις στο στράτευμα ή στους μουσουλμάνους στρατιώτες;» διερωτάται η Εφημερίδα σε κύριο της άρθρο, τονίζοντας πως «δεν μπορούμε να φανταστούμε πως είναι δυνατόν ο ελληνικός στρατός να στηρίζει την οικονομία του Αϊδινίου και να μην θέλει να στηρίξει την τοπική ελληνική οικονομία.

Οι μεγάλοι Τούρκοι επιχειρηματίες είναι χορηγοί του τουρκικού στρατού και υποστηρικτές του τουρκικού εθνικισμού μέσα από τις διάφορες μορφές του (κεμαλισμός, Φετουλάχ Γκιουλέν κ.α.).

Στο όνομα της εξοικονόμησης χρήματος, λοιπόν μετά τα τούρκικα κρεβάτια στα νοσοκομεία μας και  τη στιγμή που πολιτικά σκάνδαλα δεκάδων εκατομμυρίων έρχονται στο φως, αποφασίστηκε να αγοραστούν τούρκικα σαπούνια για να χρησιμοποιηθούν από τον Ελληνικό στρατό στη Θράκη, και που ίσως να είναι ..εσκεμμένα …προβληματικά .

Πόσα χρήματα φεύγουν στην Τουρκία, προκειμένου να εξοικονομηθεί ποιό ακριβώς ποσό; Μπορεί κανείς να απαντήσει στο γιατί δεν δίνονται αυτά τα χρήματα σε κάποιον Έλληνα επιχειρηματία που έχει τη δυνατότητα να παράξει το συγκεκριμένο προϊόν (σαπούνι) και να δώσει μεροκάματα σε Έλληνες πολίτες που αυτή τη στιγμή έχουν τεράστια ανάγκη από δουλειά; Ποιός "λαμπρός νους" αποφάσισε να αγοραστούν τουρκικά προϊόντα για τον Ελληνικό στρατό, τη στιγμή που η Τουρκία δεν αγοράζει τίποτε (στην κυριολεξία) ελληνικό για τον δικό της στρατό;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι στρατηγοι τι κανουν?Να τα τριψουν στη μουρη των πολιτικων.Τα γαλονια και μονο κοιτανε.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...