Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αυτό θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα… εκτός της Ελλάδας.



Νέες αποκαλύψεις για το Παραδικαστικό Νο2 φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπoυλου. Μέχρι να φτάσουμε στο…1002  έχουμε πολύ δουλειά.
Στο επίκεντρο του σημερινού ρεπορτάζ μπαίνουν οι καταγγελίες του οικονομολόγου-λογιστή Γ. Σαραντίδη για τη φοροδιαφυγή μαμούθ, άνω των 700 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούν δύο εκ των μεγαλύτερων επιχειρηματιών της χώρας.
Επίσης στην εκπομπή θα παρουσιαστεί καταγγελία - φωτιά για δωροδοκία ανώτατων δικαστικών οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει σε δίκες πολιτικών προσώπων και οι αποφάσεις τους έχουν συζητηθεί στο πανελλήνιο. Μάλιστα, ο ένας φέρεται να αγόρασε οικόπεδο με το... ΑΦΜ του πατέρα του, ενώ διαθέτει παράλληλα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία.

Σε κάθε ευνομούμενη Πολιτεία εκτός της Ελλάδος που είναι μπουρδέλο,  οι θεσμοί λειτουργούν ορθά, και οι δημόσιοι λειτουργοί υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον . Εδώ όμως δεν περιμένουμε την  παρέμβαση των Αρχών, προκειμένου να ελέγξουν τις καταγγελίες για την ασυδοσία των ισχυρών και των κρατούντων.
Τα αντανακλαστικά των ελεγκτικών υπηρεσιών φτάνουν μέχρι… τον δικηγόρο του καταγγέλλοντος που θα βρει και τον μπελά του.. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά το τέλος της «Ζούγκλας» την περασμένη Πέμπτη, οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας έκαναν έφοδο στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Διαλυνά, πληρεξούσιο δικηγόρο του Γ. Σαραντίδη, και ξεκίνησαν αναδρομικό έλεγχο των οικονομικών του στοιχείων σε βάθος επταετίας.

Για δείτε εδώ ένα παραδικαστικό που σπάει κόκκαλα . Μήνυση κατά του Β΄Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού ... Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου για κατ΄εξακολούθηση Κακουργηματικές πράξεις και Φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος της Περιουσίας μας και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...