Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Και εξάδελφος του Καμμένου στην συμμορία των εκβιαστών;



Στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς οδηγούνται σήμερα οι πέντε συλληφθέντες   που κατηγορούνται για εμπλοκή σε «κύκλωμα εκβιαστών», για την υπόθεση δωροδοκίας και απόπειρας εκβίασης, σε βάρος ιδιοκτήτριας επιχείρησης εμπορίας πολύτιμων μετάλλων. Όπως νωρίτερα σας αποκάλυψε το Μακελειό και επιβεβαιώνεται με την δικογραφία που έχει στα χέρια του, τα ονόματα που φιγουράρουν στο  συγκεκριμένο κύκλωμα, είναι όλα ένα και ένα… Δείτε εδώ. Όλο το κύκλωμα που ήταν  υπεράνω υποψίας, με ποινικολόγους, ελεγκτή ΣΔΟΕ και… αστυνομικό, και θα περάσουν την πόρτα του ειδικού ανακριτή.
ο κατηγορούμενος για εμπλοκή σε  κύκλωμα εκβιαστών  στην υπόθεση χρυσού και τμηματάρχης του ΣΔΟΕ  Ν. Βασιλάκος,  προσερχόμενος στην Ευελπίδων για να απολογηθεί φέρεται να δήλωσε σε παράγοντες της ανάκρισης (όχι στους ίδιους τους ανακριτές) ότι έχει την μικρότερη εμπλοκή και ευθύνη στα όσα έχουν διαδραματιστεί. “Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να κηλιδώσω το όνομά μου και να εμπλακώ σε οποιαδήποτε εγκληματική οργάνωση” καθώς, σύμφωνα με νομική πηγή φέρεται να είπε πως «Είμαι πρώτος ξάδερφος του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ Πάνου Καμμένου και μέχρι τώρα δεν έχω δώσει κανέναν δικαίωμα ποτέ για σχόλια εις βάρος του ονόματός μου».
 Σύμφωνα επίσης με νεώτερες πληροφορίες ο κ. Βασιλάκος εργαζόταν κατά το παρελθόν ως υπεύθυνος στο προσωπικό γραφείο του Π. Καμμένου, όταν εκείνος βρισκόταν στην Νέα Δημοκρατία.
Δείτε την υπόθεση που βαραίνει τον κ. Βασιλάκο εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...