Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Το μεγάλο πρόβλημα στην υγεία είναι …που έχει υπουργό έναν …ΒΛΑΜΜΕΝΟ



Η αντεπίθεση του κ. Αδ. Γεωργιάδη στον χώρο της Υγείας, μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν με τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς, ξεκινά από το Μέγαρο Μουσικής. Οχι, δεν πρόκειται να δώσει αυτός ή η (μουσικός) σύζυγός του κανένα κοντσέρτο, αλλά πραγματοποιεί εκεί «διάσκεψη υψηλού επιπέδου», όπως ο ίδιος την αποκαλεί, με προσκεκλημένους τους πάντες.
Θέμα αυτής της «υψηλού επιπέδου» διάσκεψης είναι οι «Ελληνικές μεταρρυθμίσεις στο τομέα της Υγείας: Βελτιώνοντας την υγεία των πολιτών» και γίνεται σε συνεργασία με το Περιφερειακό Γραφείο για την Ευρώπη του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας. Ο χαρακτηρισμός «υψηλού επιπέδου» προστίθεται επειδή σ' αυτήν έχουν προσκληθεί να μιλήσουν ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς (οποίος προσφάτως, όπως αποκάλυψε ο υπουργός, του έκανε... παρατήρηση λέγοντάς του να βγαίνει στην τηλεόραση και να εξηγεί καλύτερα τις μεταρρυθμίσεις) και ο κ. Ευ. Βενιζέλος.
Ο υπουργός Υγείας ρίχνει στη μάχη της επικοινωνίας για την επιτυχία της «διάσκεψης υψηλού επιπέδου» και ένα «μυστικό όπλο». Πρόκειται για την υπουργό Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη, με την οποία συνεργάζεται άψογα (στον ιατρικό τουρισμό) και κάθε φορά που η Όλγα εμφανίζεται …τα κανάλια είναι παρόντα.
Την ίδια ώρα ωστόσο που γινόταν γνωστό ποιοι θα μιλήσουν στη «διάσκεψη υψηλού επιπέδου» του υπουργού Υγείας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, γιατρός και γαλάζιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης έβγαζε από τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου βροντώδη φωνή αγωνίας: «Έτσι όπως πάμε θα χάσουμε όλους τους γιατρούς - και είναι πολλοί - από τη ΝΔ. Καταφέραμε με την πολιτική μας να τους στρέψουμε εναντίον μας».



Όμως φταίνε και οι γιατροί που κάθονται και συζητούν με τον καραγκιόζη ρίχνοντας στα τάρταρα την όποια αξιοπρέπεια τους. Έχουμε φτάσει σε τέτοιο στάδιο που και έναν δραπέτη από ψυχιατρείο να βάλουν υπουργό θα τρέχουν να τον γλύψουν .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...