Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Εικοσιτετράωρη θητεία ..εθελοντική .Μανούλα στο …μαγείρεμα ο Σκαρμουτσος.



Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του τηλε-μάγειρα πωλειτε..λείας Σκαρ..μούτσου  περί στράτευσής του "λίγο πριν φτάσει σε ηλικία οριστικής απαλλαγής" την οποία κλήση του σε στράτευση την απέδωσε σε ... "κάρφωμα"! ήρθε η …δικαίωση του.
Η στρατιωτική θητεία των 45 ημερών που θα υπηρετούσε ο τηλε-μάγειρας φαίνεται ότι ήταν ... πολύ μεγάλη κι έτσι έμεινε μόνο 3 ημέρες στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Λαμίας, πήρε 2 χρόνια αναβολή στράτευσης (ουσιαστικά απαλλαγή και από τις 45 ημέρες αφού στα 45 πληρώνει κάτι "ψιλά" και πάει σπίτι του) και άσε τους άλλους να ασκούνται σε "Αστραπές" και "Καταιγίδες" με -10 βαθμούς Κελσίου.
Όμως ο τηλεμάγειρας δεν δικαιούται να θεωρείται κάτοικος εξωτερικού και άρα να απολαμβάνει της απαλλαγής θητείας με μόνη υποχρέωση τις 45 ημέρες που ούτε και αυτές έκανε.
Δεν είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού αφού έχει μείνει πάνω από 6 μήνες  στην Ελλάδα! Κανονικά πρέπει να κριθεί άμεσα ανυπότακτος. Έχεις δηλαδή ποινικές ευθύνες και πρέπει να περάσει Στρατοδικείο Αυτό λέει ο νόμος.
"από τι πάσχει" και του δόθηκε διετής αναβολή για λόγους υγείας και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες από την Επιτροπή Ιατρών του Στρατιωτικού Νοσοκομείου  Λάρισας ; Από υπερβολικά τατουάζ ή από υπερβολικό βίσμα; Η έπεσε γλείψιμο-φακελάκι;
Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι;





1 σχόλιο:

spyvita είπε...

Επειδη με τον Δημητρη δουλεψα 5 χρονια παρεα (3 ασημος +2 διασημος) και γνωριζω τι ανθρωπος ειναι σας πληροφορω οτι σε πολλους απο σας θα αρεσε ο χαρακτηρας του και πριν την tv και μετα γιατι δεν αλλαξε ιδιαιτερα με το χρημα και τη δοξα .Αυτα που ξερω ειναι 1) θα μπορουσε στην Αμερικη να αποτυναξει την υπηκοοτητα και να μην εχει καμια εκρεμοτητα εδω , δεν το εκανε 2) Με αυτα που περασαν απο το αιμα του αλλοι θα παιρναν 20 αναβολες 3) Με αυτα που περνανε απο το μυαλο του - αν νομιζετε οτι τα ταυτουαζ τα κανει για ομορφια ειναι λαθος -αλλοι θα ειχαν παρει 10 τρελοχατρα 4) Με τις γνωριμιες του τωρα πια αλλοι θα ειχαν παρει 30 απολυτηρια και 5) εμεις που υπηρετησαμε δηλαδη 24 μηνες , χασαμε 1+2+1=4 χρονια απο τη ζωη μας τι καταλαβαμε?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...