Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Η…. επιθυμία του… Μπόμπολα.



Οι πολίτες αναζητούν απεγνωσμένα το νέο στην πολιτική. Αυτό δίνει μια ακόμη δημοσκόπηση (της GPO για το Newpost) στην οποία το ποσοστό όσων δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν και των αναποφάσιστων φλερτάρει με το 30%. Είναι τόση η οργή των ψηφοφόρων για τα υπάρχοντα κόμματα!
Το ΚΚΕ του κοτσονάτου Κουτσούμπα και όσοι δεν θα ψηφίσουν ή δεν έχουν αποφασίσει ποιο κόμμα θα επιλέξουν κάνουν την έκπληξη στην μεγάλη δημοσκόπηση της GPO για το Newpost.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει κεφάλι στην Β΄ Αθήνας με 6 μονάδες διαφορά αλλά κι εδώ το ποσοστό όσων δεν θα ψηφίσουν και των αναποφάσιστων ξεπερνάει το 26%! Στην Α' Αθήνας η διαφορά είναι στην μισή μονάδα.
Οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αλλάξουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας και δείχνουν αποφασισμένοι να το κάνουν.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ NEWPOST

Για την σταθερότητα της χρυσής αυγής με όλο τον κατατρεγμό …μουγκα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ είναι στο 5% και ίσως και πιο κάτω.
Απλά για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πόσο συστημικό κόμμα είναι το σταλινικό ΚΚΕ.
Γιατί φίλοι μου άλλο κομμουνισμός και άλλο σταλινισμός.
Ο σταλινισμός είναι το πολίτευμα της Βόρειας Κορέας.
Ο κομμουνισμός είναι το πολίτευμα της Κούβας.
Γενικά το ΚΚΕ είναι το μακρύ χέρι του συστήματος και εδώ και δεκαετίες απομονώνει παραδοσιακά το 5% της λαϊκής εργατιάς και της αγροτιάς εξυπηρετώντας το κεφάλαιο που έτσι βλέπει ένα ικανό μέρος των φτωχοποιημένων Ελλήνων να βγαίνει de facto εκτός κάδρου κυβερνησιμότητας.
Το ΚΚΕ επίσης έχει δηλώσει ότι δεν σέβεται το Σύνταγμα του Κράτους και βάσει αυτού και μόνο ο Άρειος Πάγος θα έπρεπε να μην κάνει δεκτά τα ψηφοδέλτιά του.
Αλλά βλέπετε το στηρίζουν τα λαμόγια του συστήματος και στην μπανανία της Ψαροκώσταινας δεν υπάρχει ακόμη ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΟ ΤΑΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ . ΘΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ .ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ . ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ . ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ . ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 90 % ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ . ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΤΕΤΡΑΔΑ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...