Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μα καλά υπάρχουν ακόμη μαλάκες που χειροκροτούν έναν ..Παπανδρεου;



Αποθεωτική υποδοχή για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Ζάππειο Μέγαρο όταν ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η εκδήλωση στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου από ένα τσουρμο αμετανόητους φαγοπότηδες. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ευ. Βενιζέλου ακούστηκε το σύνθημα "Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά", κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος αποδοκιμάστηκε έντονα ενώ είπε χαρακτηριστικά: "Η προσπάθεια που κάνουμε, είναι για να ενώσουμε το ΠΑΣΟΚ και δεν πρέπει να καλλιεργείται τεχνητή πόλωση".  
"Άκουσα το σύνθημα "Γερά, να φύγει η Δεξιά". Θα τα πούμε όμως την Τετάρτη πώς φτάσαμε στο σημείο να συγκυβερνούμε με τη Νέα Δημοκρατία", συμπλήρωσε.
Το παρών έχουν δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, o Φίλιππος Πετσάλνικος, o Γιώργος Πεταλωτής, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, η Φώφη Γεννηματά, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πολλοί πρώην υπουργοί αλλά και ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Όταν έφτασε άλλωστε ο Γιώργος Παπανδρέου, το πλήθος άρχισε να τον αποθεώνει και να φωνάζει συνθήματα όπως "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό" και "Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά", σύνθημα που ακούστηκε και στη συνέχεια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθούσε για περισσότερο από μισή ώρα να φθάσει στο βήμα καθώς ο κόσμος τον είχε κυριολεκτικά περικυκλώσει.
Μαζί του βρισκόταν και η σύζυγός του Άντα.
Στην εκδήλωση βρίσκονται, επίσης, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Παντελής Καψής, ο Θανάσης Τσούρας, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Γιάννης Πανάρετος, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Γιάνης Καψής, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Ντίνος Ρόβλιας, η Άννα Νταλάρα, ο Νίκος Αθανασάκης, ο Μανώλης Όθωνας.
Στο Ζάππειο βρίσκονται επίσης ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Νίκος Τσουκάλης από τη ΔΗΜΑΡ.
Την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, θα γίνει δεύτερη εκδήλωση στο Ζάππειο με ομιλητή αυτή τη φορά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Κώστας Σημίτης, όχι όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου.




Φωτο-Βίντεο:40ή επέτειος από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ-2000 “λοβοτομημένοι” πρασινόσαυροι στο Ζάππειο-Ζωή σ’εσάς, να ζήσετε να το θυμάστε!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνα πρώτα από τη Κρήτη. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ξυλογλήπτης του Ηρακλείου μετακινείται πάλι στο ΠΑΣΟΚ. Ψευδώνυμο κοντσιτα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...