Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Όλα του γάμου δύσκολα, και η νύφη.... καυλωμένη.



Καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι; Τόσο έρμαια είσαστε στον …Βαρδινογιάννη που πρέπει να σπρώξει την αγρειοπούστρα ανιψιά του ως άκρως επιτυχημένη ; Γιατί δεν αναφέρουν ότι μάζεψαν όλα τα ΚΑΠΗ και τα ταμεία ανεργίας της Ευρώπης και τα έστειλαν για τουρισμό στην ιθαγενεία; για να μην αναφερθούμε στο οτι καταμετρούν την καθε άφιξη σε λιμάνι κρουαζερόπλοιου ως επίσκεψη τουριστών . Εαν δηλαδή το χι πλοίο πιάσει δέκα λιμάνια υπολογίζουν επι δέκα... τις αφίξεις. 
«H συνολική τουριστική ροή του 2014 εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 22,5 εκατ. τουρίστες (νέο ζενίθ), έναντι αντίστοιχης ροής 19,9 εκατ. επισκεπτών, που παρατηρήθηκε το 2013», αναφέρουν αργυρώνητοι οικονομικοί αναλυτές που αναφέρονται σε νούμερα στον …κύβο. .
«Στην άνοδο της τουριστικής κίνησης του τρέχοντος έτους, σημαντική συμβολή έχουν η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, η ανακαίνιση των τουριστικών καταλυμάτων και η κάμψη των τιμών των κλινών των ξενοδοχειακών μονάδων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μέσες τιμές των διανυκτερεύσεων στα τουριστικά ξενοδοχειακά καταλύματα παρουσίασαν το πρώτο Τρίμηνο του 2014 μείωση κατά -4,3%, σε ετήσια βάση, και μικρότερη τον Απρίλιο 2014 (-2,8%), ακολουθούμενες από αυξήσεις τον Μάιο (+3,5%) και Ιούνιο (+7,5%) και κατά πολύ μικρότερες στους κατεξοχήν μήνες της θερινής περιόδου Ιούλιο (+0,8%) και Αύγουστο (+2,5%)», αναφέρεται στην ανάλυση.
«Οι σημαντικές επενδύσεις, που συντελούνται στον κλάδο του τουρισμού, της τάξεως των 5 δισ. ευρώ, προς την κατασκευή πολυτελών τουριστικών συγκροτημάτων, όπως τα: Atalanti Hills, Iliad Resort, Kilada Hills, Ίτανος Γαία, το Privata Estate και άλλα μικρότερα, επενδύσεις που θα ενδυναμώσουν περαιτέρω τον ελληνικό τουρισμό από το 2015 και μετά, με σκοπό να πλησιάσει η Ελλάδα τον αριθμό των τουριστών των κύριων ανταγωνιστριών χωρών, οι οποίες εν πολλοίς είναι κορεσμένες τουριστικώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...