Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί οι δικοί μας τα ίδια δεν κάνουν .



Εμείς ξέρουμε έναν που διαμαρτυρόταν γιατί μέχρι να γαμήσει την ακριβοπληρωμένη γκόμενα  ο αρχηγός, δεν τον άφηνε ούτε να πάει να πάρει ένα… ζεστό καφέ, και ας ήταν… χειμώνας. Έπρεπε να περιμένει από κάτω από το σπίτι, να τελειώσει την… δουλειά του η αρχηγάρα. .  

Στο βιβλίο της «Ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή», η Βαλερί Τριερβελέρ παίρνει την εκδίκησή της για την κρυφή ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ, την ηθοποιό Ζυλί Γκαγιέ, και περιγράφει απίστευτες σκηνές που έρχονται στη δημοσιότητα.

Η κρυφή ερωμένη του Ολάντ αποκαλύφθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2014, όταν το περιοδικό Closer, έγραψε ότι ο γάλλος πρόεδρος την επισκεπτόταν νύχτα σε ένα διαμέρισμα της οδού Σιρκ, στο Παρίσι. Το περιοδικό μάλιστα αποκαλύπτει και μια σπαρταριστή λεπτομέρεια: ένα πρωί, ένας αστυνομικός από την ασφάλεια του προέδρου φέρνει σε ένα σακουλάκι ζεστά κρουασάν στο ζευγάρι των εραστών που βρισκόταν ακόμη στο κρεβάτι.

Στο βιβλίο της η Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία αφηγείται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη σχέση της με τον Φρανσουά Ολάντ, περιγράφει αναλυτικά τι έγινε με την Ζυλί Γκαγιέ, από τη δική της οπτική γωνία. Έτσι, σε ένα από τα κεφάλαια του βιβλίου το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα σε 200.000 αντίτυπα, η Βαλερί έχει ένα μικρό κεφάλαιο με τίτλο «Το επεισόδιο με τα κρουασάν». Ενα επεισόδιο που προφανώς την πλήγωσε πολύ.

Γράφει:
«Από την ημέρα που το περιοδικό Closer αποκάλυψε τις φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε ένα σακουλάκι με κρουασάν πρωί - πρωί, οι αστυνομικοί του Φρανσουά Ολάντ ξέρουν ότι θα έχουν πρόβλημα αν με συναντήσουν» γράφει, έξαλλη.
Και συνεχίζει μερικές σελίδες παρακάτω ότι πράγματι πέφτει πάνω στον εν λόγω αστυνομικό:
« Σήμερα δεν πήγατε κρουασάν;» τον ρωτάει και τον κοιτάει «ευθεία μέσα στα μάτια».
Η σκηνή διαδραματίζεται σε ένα ασανσέρ.
Βρίσκονται εκεί, η Βαλερί, ο Φρανσουά και ο αστυνομικός.
«Έτσι βλέπετε το επάγγελμα του αστυνομικού; Απορώ γιατί δεν σας έχουν ακόμη διώξει» του ξαναλέει η Βαλερί.
«Εκείνος κοιτάει τα παπούτσια του και δεν απαντάει τίποτα. Το βλέμμα του θολώνει. Ο Φρανσουά δεν λέει λέξη» γράφει η Βαλερί Τριερβελέρ.
Οι αποκαλύψεις του Closer και ο αστυνομικός με τα κρουασάν:
«Ο μυστικός έρωτας του προέδρου -Περνάει τις νύχτες του μαζί της, δύο βήματα από το προεδρικό μέγαρο»
Ο Ολάντ με κάσκα στο πίσω μέρος της βέσπας εγκαταλείπει το διαμέρισμα. Ο αστυνομικός κοιτάει πρώτα καλά, αριστερά και δεξιά, μήπως είναι κανείς, και μετά κάνει νόημα στον Ολάντ να βγει.
Λίγο αργότερα, και ενώ έχει πια ξημερώσει για τα καλά, βγαίνει και η Ζυλί Γκαγιέ από την πόρτα. Πρόεδρος και ερωμένη αγνοούν ότι το περιοδικό Closer καραδοκεί με φακό και τους φωτογραφίζει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτοί οι Γάλλοι, με τι κριτήριο ψηφίζουν;
Οι πολιτικοι των χειρότεροι κι απ τους δικους μας καραγκιοζηδες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...