Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Λες και μπορεί να κάνει διαφορετικά.



Εάν νευριάσουν τους Ρώσους θα κάνουν κατάληψη ακόμη και στο Βερολίνο. Είναι πολύ μικροί οι Γερμαναράδες, για να τα βάλουν με τους Ρώσους.
Δεν μπορεί να υπάρξει στρατιωτική λύση στο θέμα της Ουκρανίας δήλωσε η Ναζίστρια καγκελάριος της Γερμανίας Μερκελ λες και μπορεί να κάνει διαφορετικά. Τώρα το τι θέλουν τα  200  Αμερικανά και τα εκατοντάδες καμουφλαρισμένα που θα φύγουν σε φέρετρα στην Ουκρανία, είναι άλλο θέμα.   
«Είμαστε προετοιμασμένοι να συζητήσουμε με την Ρωσία μια πολιτική λύση», «όπως είχε υπάρξει και στο παρελθόν με το σύμφωνο Ριμπεντροφ – Μολότοφ»  σημείωσε χαρακτηριστικά η καγκελάριος προειδοποιώντας ωστόσο τη Μόσχα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να ενισχύσει τα πολιτικά αιτήματά της επιβάλλοντας περαιτέρω κυρώσεις.
«Όμως το μήνυμα είναι ότι θέλουμε μια πολιτική λύση. Και εμείς και ειδικά ο Ουκρανός πρόεδρος είμαστε φυσικά έτοιμοι να μιλήσουμε στη Ρωσία για αυτό», τόνισε η Μέρκελ.

ΝΑΤΟ: «Η Ρωσία επιτίθεται στην Ουκρανία!».


Ό Πούτιν επιδιώκει ενισχυμένη αυτονομία


Καταγγελία – «φωτιά» ότι κάποιοι δεν ήθελαν τις βυζάρες της στην βουλή από την Μαρία Σταυρινούδη Σόδη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΧΝΟΣ. ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ. ΟΙ ΡΩΣΣΟΦΩΝΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...