Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αφού το είπε κλίμακα που δεν μπορούμε να προλάβουμε από πού που τα πρωτοαρπάζει σαν τον Μπουμπουκο , πρέπει να συμφωνήσουμε.



 «Τώρα που μειώνονται οι αυτοκτονίες τί θα πουν οι κατ' επάγγελμα λαικιστές;» διερωτάται μέσω Twitter ο αθλιος τέως υπουργός παραΥγείας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μπουμπουκος - Άδωνις Γεωργιάδης, προκαλώντας εκ νέου μέσω Διαδικτύου.

Η ανάρτηση του βασίζεται στην είδηση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Δικτύου Καταγραφής του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κλίμακα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, με αφορμή τη 10η Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας, το πρώτο οκτάμηνο του 2013 οι αυτοκτονίες ήταν 229 (193 άνδρες και 36 γυναίκες), ενώ το ίδιο διάστημα το 2014 οι αυτοκτονίες ανήλθαν σε 209 (173 άνδρες και 36 γυναίκες).

Μωρέ παλιοαρχίδια , μόνο στην Κρήτη, είναι πάνω από διακόσιους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας τον τρελο στην τρελα του και τον αρχιμαλακα βορα του λαου.

Ανώνυμος είπε...

O προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs ειπε Αυτο καταδεικνυει ποσο σοβαρο κομμα ειναι το Λ.Α.Ο.Σ.και τι σπουδαια στελεχη μπορει να βγαλει.Μια ολοκληρη ΝΔ εβαλε για υπουργουs δικα μαs στελεχη!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...