Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Άνω - κάτω το μπουρδέλο



Έξω φρενών έχουν γίνει στη Χαριλάου Τρικούπη από τις χθεσινές αποδοκιμασίες κατά του χοντρογούρουνου  Βενιζέλου από οργανωμένους οπαδούς του ΓΑΠ στο Ζάππειο.
Έτσι, κάποιος ιθύνων νους εξέδωσε ανακοίνωση (την εικονιζόμενη, κάτω) απαξιώνοντας πλήρως τον Γιώργο Παπανδρέου και καταγγέλλοντας τα «Τάγματα Εφόδου» του, όπως τα χαρακτήριζε.
Η ανακοίνωση ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του MπουρδελοΠΑΣΟΚ στο facebook αλλά λίγο μετά, προφανώς με άνωθεν εντολή, αποσύρθηκε…
Μετά την… υποστολή της ανάρτησης, το απόκομμα παραδέχθηκε τη γνησιότητά της και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.
Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ.
Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε”.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ειναι αλλού,
οι Αμερικάνοι και οι υπολοιποι "σύμμαχοι" ειχαν καλομαθει τοσα χρόνια με τις κυβερνησεις ΝΔ=ΠΑΣΟΚ να κοροιδευουν τους ψηφοφόρους και να κανουν τη δουλειά τους!
Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι λιγακι απροβλεπτος, με τοσα "αριστερά" στελεχη μέσα, φοβουνται οι Αμερικάνοι πως δεν θα καταφερει να πεισει ουτε τους κρατικοδιαιτους συνδικαληστές του ΠΑΣΟΚ, οπότε...
ενα όνομα Παπανδρεου μετράει, κι ας ειναι και κουλό!
Οι Παπανδρεου διαδεχτηκαν τον Εθνάρχη!!!!! Βενιζέλο, οχι τον Μπακατσέλο.
Ο Εθνάρχη!!!!! Βενιζέλο αυτοδημιουργητος παπατζής, έφερε τους ψηφοφόρους του απο την Μ. Ασία τον Πόντο τον Καύκασο το 1922.
Το ΠΑΣΟΚ συνεχισε την λαικιστικη πολιτική του Εθνάρχη!!!!! Βενιζέλο, έφερε κι αυτο ψηφοφόρους απο Καύκασο, Τσετσενία, Απχαζία το 1994, και συνεχίζει την ιδια πολιτική διακυβέρνησης εν αλλάξ με τη ΝΔ.
Το θέμα τωρα ειναι να βρούν λεφτά, πακέτα, να ταξουν-διορίσουν ψηφοφόρους των και το ΠΑΣΟΚ θα ξαναεκλεγει με 52,5%.
Αρκει να βρουν λεφτά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...