Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιες κατσαρόλες είναι καλύτερες; Οι Γερμανικές η οι Αμερικανικές;



Ο ναύαρχος Κωστής Γκορτζής, είναι ο δεύτερος ανώτατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση των εθνικών μειοδοτών, Πριν από μερικές μέρες o Εβρίτης Αντιστράτηγος Νικόλαος Ταμουρίδης, Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ, με πολύ σκληρή γλώσσα είχε επιτεθεί κατά των συγκυβερνώντων υποτακτικών της τρόικας στην Ελλάδα, περνώντας τους από γενεές δεκατέσσερις με πολύ επιθετικό ύφος που είχε συζητηθεί.”
“… Γκρεμίστε τα όλα! Αφανίστε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και αγαθό. Θυσιάστε τα όλα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και του ξένου συμφέροντος. Ώσπου να μας λυπηθεί της αγάπης ο Θεός ……Αλλά μη ξεχνάτε κάτι! Ο λαός είναι εδώ. Και για “μούντζα’ ο λαός (κατά τον Παλαμά) και για λιβάνι! Ο λαός είναι του εκδικητή το γιαταγάνι! Έρχεται η ώρα. Το νοιώθουμε ότι δεν πάει άλλο! Η λύση μια και μοναδική!”, είχε πει ο αντιστράτηγος με αποτέλεσμα να λουφάξουν οι πολιτικοί και να προσπαθήσουν να εξαφανίσουν το κείμενο από το διαδίκτυο και τα social media.
Αυτή τη φορά χρησιμοποιεί γλώσσα που τσακίζει κόκκαλα, ο ναύαρχος του “Βέλους” που είχε πρωτοστατήσει στο αντιπραξικόπημα κατά των συνταγματαρχών, σηματοδοτώντας δήθεν μια σειρά εξελίξεων στο στράτευμα που δήθεν βράζει. Μ΄ ένα κείμενο “φωτιά” για τους ιθαγενείς ο ναύαρχος Κωστής Γκορζής απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό του ζητά ένα πράγμα: “Σταματήστε να μας παραμυθιάζετε”. Ο ναύαρχος Γκορτζής ,που συμμετείχε στην μεγάλη στιγμή του ΒΕΛΟΥΣ πλάι στον Νίκο Κουρή, δεν φοβάται να πει αλήθειες.
Διαβάστε ΕΔΩ το κείμενό του που παίζει το… καπάκι της κατσαρόλας, όπως το δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα klafsigelos.blogspot

Δεν του είπαν ακόμη ότι, από τον καιρό που έγιναν οι στρατιωτικοί πλασιέ οπλικών συστημάτων τέλειωσε το στράτευμα. Υπεράνω όλων… η κονόμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...