Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

H Κύπρος κείται μακράν




To Greek AmericanNewsAgency. com {NEA PROINI SPECIAL EDITIONS,INC} με αίσθημα εθνικής ευθύνης δίνει για πρώτη φορά στην δημοσιότητα, μετά από 26 χρόνια όπου κρατούνταν ως «επτασφράγιστο κρατικό μυστικό»,  ψηφιοποιημένο ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ,   ΟΛΟΚΛΗΡΟ το επίσημο επικυρωμένο πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.  Οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής για τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 1986 και ολοκληρώθηκαν με την επικύρωση των πρακτικών στην  ολομέλεια της Ελληνικής  Βουλής την 31η Οκτωβρίου του 1988 κατά την διάρκεια της ΙΣΤ κοινοβουλευτικής περιόδου της Δ προεδρευόμενης Ελληνικής Δημοκρατίας.  Η υπόθεση της διερεύνησης των ευθυνών για την τραγωδία της Κύπρου άνοιξε με πρωτοβουλία που έλαβαν οι βουλευτές της (τότε) κυβερνώσας πλειοψηφίας των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ τον Νοέμβριο του 1984 με την πρόταση των 99 Βουλευτών και εν συνεχεία με την από 21/2/1986 απόφαση  της ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής στον τόμο των επικυρωμένων  πρακτικών της ΙΣΤ ολομέλειας της συνόδου της Βουλής των Ελλήνων καταλαμβάνει συνολικά  93 σελίδες ενώ ολόκληρο το υλικό που εξέτασε η εξεταστική επιτροπή αποτελείται από : 20.748 σελίδες που  είναι καταχωρημένοι σε 260 φακέλους οι οποίοι βρίσκονται τοποθετημένοι σε έξι (6) μεταλλικές με σύστημα ασφαλείας αρχειοθήκες οι οποίες σφραγίστηκαν ενώπιον του τότε προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Ιωάννη Αλευρά και τοποθετήθηκαν στο  ισόγειο της Βουλής στο γραφείο με τον αριθμό 65. Στην συνέχεια, σε ανύποπτο χρόνο  μεταφέρθηκαν στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής και πρόσφατα –κατά την διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων εναντίον του μνημονίου- μεταφέρθηκαν σε «άγνωστο» χώρο  που ανήκει στο ελληνικό δημόσιο και πιο συγκεκριμένα ιδιοκτησίας της Ελληνικής Βουλής.   
Το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ  μέχρι σήμερα-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014,  40 χρόνια μετά την εισβολή και κατοχή του Τουρκικού  Αττίλα ( I& II) - που αποκαλύπτεται η επίσημη επικυρωμένη εκδοχή του από την Ελληνική Βουλή,  ήταν «προνόμιο» των ολίγων  του «συστήματος». Ήτοι:  εκδοτών. Δημοσιογράφων. Πολιτικών όλων των κομμάτων τουλάχιστον της περιόδου μέχρι και την 10ετια του 1990, επιχειρηματιών και φυσικά ξένων κρατικών υπηρεσιών που εγκαίρως –και πολύ πριν – περάσει στα επίσημα αρχεία της Βουλής των Ελλήνων, είχαν φροντίσει να περιέλθει  στην κατοχή τους όπως προκύπτει από την δημοσιογραφική έρευνα.
Σήμερα, μετά από 26 χρόνια σιωπής  συγκάλυψης όλων όσων εμπλέκονται και έχουν ευθύνες  για την μεγάλη εθνική προδοσία,  αλλά  και συνενοχής σχεδόν όλων των παραδοσιακών  κρατικοδίαιτων κομμάτων και των βουλευτών τους, και χωρίς να έχει αποδοθεί καμία απολύτως ευθύνη σε εκείνους που ανήκει, ή σε εκείνους που θα αποφανθεί η ετυμηγορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης της οποίας διαφεύγουν εκείνοι τους οποίους θα αποδοθεί,    αυτά τα εθνικής σημασίας ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ της νεότερης ελληνικής ιστορίας γίνονται κτήμα ολοκλήρου του Ελληνικού Λαού. Χωρίς καμία απολύτως διάκριση. Χωρίς εξαιρέσεις.  Μπορεί ο κάθε ένας που διαθέτει υπολογιστή και πρόσβαση στο διαδίκτυο να κατεβάσει σε οποιαδήποτε μορφή θέλει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Λέει αλήθειες το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής ; η απάντηση είναι ΝΑΙ αλλά το θέμα είναι η ερμηνεία που δίδεται ξεχωριστά σε κάθε συμβάν και γεγονός που έλαβε χώρα από την αρχή της εθνικής τραγωδίας, η οποία ξεκίνησε αμέσως με την «ανακήρυξη» της ανεξαρτησίας της Κύπρου και ολοκληρώθηκε το έγκλημα και η προδοσία με την εισβολή και κατοχή από τους Τούρκους του 38% της Κύπρου. 
Κρύβει και συγκαλύπτει ευθύνες προσώπων το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ; η απάντηση χωρίς περιστροφές είναι ΝΑΙ κρύβει αποσιωπά και συγκαλύπτει ευθύνες πολιτικών προσώπων και για τον Αττίλα Και κυρίως για τον Αττίλα II.
Ποιους στρατιωτικούς  καλύπτει και ποιους πολιτικούς και μάλιστα  «βαριά»  ονόματα  και γνωστές πολιτικές οικογένειες και τζάκια συγκαλύπτει ;  Την απάντηση την δίδει η ανάγνωση του ιδίου του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.  Τώρα πια αυτό  το ιστορικό κείμενο δεν είναι προνόμιο των λίγων του συστήματος. Είναι και προνόμιο δικό σου. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ! ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ! Είναι χρέος όλων μας να μάθουν την αλήθεια όσο γίνεται περισσότεροι για αυτή την μεγάλη εθνική τραγωδία. Είναι χρέος τιμής να μάθουν όλοι οι Έλληνες και οι επόμενες γενιές ποιοι και πως πρόδωσαν την Κύπρο και το όραμα της ένωσης με την Ελλάδα.
Καλή ανάγνωση.










http://www.greekamericannewsagency.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ??
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΒΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ""ΕΛΛΗΝΕΣ"" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .
Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΕΡΤΣΙΛ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΥ ΑΛΗΘΕΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Άφεση αμαρτιών
Ενεκρίθη η τροπολογία - δώρο που κατέθεσαν 16 βουλευτές (οι περισσότεροι από τη Βόρεια Ελλάδα) της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την οποία θεσμοθετείται αφορολόγητο όριο 9.500 ευρώ για τους συνταξιούχους μοναχούς, αλλά και η απαλλαγή τους από την υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.
Ακου..... "συνταξιούχους μοναχούς"!
Κατα τα αλλα,
«Όχι» στη δημιουργία αποτεφρωτηρίων από την Εκκλησία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...