Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Θα του ….αλλάξουν τα …φώτα.



Μόλις μίλησε ο Μιχάλης Ταμήλος και αποκάλυψε τις ΝΑΤΟϊκές παρεμβάσεις στην επιλογή του νέου ΥΕΘΑ και για το πως η κυβέρνηση κατέληξε στην επιλογή του Ν.Δένδια, ήρθη η ασυλία του και τον στέλνουν στο δικαστήριο για υποθέσεις που αφορούν την δημαρχία του στον δήμο Τρικκαιων, και παρελθοντικές επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Την άρση ασυλίας του για τέσσερις υποθέσεις αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της Βουλής. Οι τρεις υποθέσεις αφορούν στην περίοδο που ήταν δήμαρχος Τρικκαίων και άλλη μια έχει να κάνει με επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Υπήρχαν πέντε αιτήματα για άρση της ασυλίας του. Το ένα αφορούσε μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης που του έχει υποβάλλει πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ για κριτική που του άσκησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη. 
Τα άλλα τρία αιτήματα αφορούσαν υποθέσεις μετατροπής συμβάσεων εργαζομένων σε δημοτικές επιχειρήσεις όταν ήταν δήμαρχος Τρικάλων με το νόμο Παυλόπουλο. 
Είναι ο πρώτος κυβερνητικός βουλευτής που ήρθη η ασυλία του. Συνήθως όλοι οι υπόλοιποι τύγχαναν προστασίας από την πλειοψηφία της Βουλής (την κυβερνητική).

Ιδού τι συμβαίνει μόλις κάποιος από το κυβερνών πολιτικό σύστημα φέρει σε δύσκολη θέση με οποιονδήποτε τρόπο την "Αγία Τριάδα" που αποτελείται από ΝΑΤΟ,ΕΕ και ΗΠΑ. Πέφτει ο "ουρανός" στο κεφάλι του.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!
ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...