Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Γιώργο… «άρχισαν τα όργανα… σήκω από την θέση σου».



Η… Κύπρος δεν κείται μακράν .

Με τίτλο: "Ψάχνουν δύο offshore του Καρατζαφέρη" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει εισαγγελικό αίτημα στη Βουλή για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Προέδρου του ΛΑΟΣ με αφορμή εμβάσματα «ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από μεσάζοντες των ελικοπτέρων Super Puma». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, "τα δύο εμβάσματα προέρχονται από την εταιρεία Premium Properties του Αλέξανδρου Τσάτσου, ο οποίος -μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο- μεσολάβησε στη σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με τη γαλλική εταιρεία Eurocopter για προμήθεια των ελικοπτέρων".

Η Realnews σημειώνει: "H Catalina Ltd και η Homeric είναι οι δυο εταιρείες που φέρονται να ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη και συγγενικά του πρόσωπα, για τις οποίες ο εισαγγελέας ζήτησε με έγγραφό του προς τη Βουλή να ενημερωθεί εάν έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Θα μας "ξυπνήσει" πάλι μια συμφορά;". Ο Ν.Χατζηνικολάου σημειώνει: "Πρέπει να βρεθούμε μπροστά σε μια νέα εθνική καταστροφή, μπροστά σε εδαφικές απώλειες ή σε πλήρη οικονομική κατάρρευση της πατρίδας μας για να συνεννοηθούμε και να ομονοήσουμε; Δεν αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί μας ταγοί ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σταυροδρόμι, για το παρόν και το μέλλον της χώρας;".

Καθώς μύριοι κίνδυνοι απειλούν την πατρίδα η πολιτική ηγεσία της καλείται, ιδιαίτερα σήμερα, να μετρήσει τις ευθύνες της, γράφει στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Οι αρχηγοί των δύο πλευρών οφείλουν να χαμηλώσουν το «τουπέ» τους, να ρίξουν τον εγωισμό τους και να αντιμετωπίσουν από κοινού τόσο τις έξωθεν προκλήσεις όσο και την εσωτερική ανωμαλία. Ο δε λαός μας καλείται να δώσει αρκετή δύναμη στην πλευρά της προτίμησής του ώστε να αποφύγει η χώρα τον κομματικό κατακερματισμό που τόσο βολεύει την ξενοκρατία. Η ιστορία διδάσκει ότι τα λάθη της πολιτικής ηγεσίας αλλά και του λαού μας, σε κρίσεις όπως η σημερινή, πληρώνονται πανάκριβα!…



Δηλαδή με απλά λόγια στέλνει το μήνυμα η ενωνόσαστε οι δεξιοι άνευ όρων η….



Ο θανάσιμος ανταγωνισμός στις κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων οδηγεί τους εκδότες σε αποκαλύψεις χωρίς αύριο. Έτσι ο γίγαντας Ψυχάρης στο κυριακάτικο ΒΗΜΑ σεντράρει τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο ενώ με εντολή Βαρδινογιάννη που σκέπτεται μην χάσει η ανιψιά του το υπουργείο η Realnews  αποκαλύπτει εμπλοκή του Καρατζαφέρη σε μίζες από εξοπλιστικά...Στο μεταξύ οργιάζουν οι φήμες και για άλλο πολιτικό αρχηγό ενώ έτερος Έλληνας αρχηγός κόμματος έχασε πολλά λεφτά από το κυπριακό κούρεμα. Πληροφορίες τον θέλουν να έχει κάνει μπίζνες με τους Ρώσους και τώρα το ΣΔΟΕ κάνει φύλο και φτερό το πόθεν έσχες του.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα του το ανοιξουνε το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;;;;;;;Δ Ι Α Π Λ Α Τ Α;;;;;;;βρε την τσανταλινα θα τον ξεχαιρβαλιωτησουνε;;;;;;ερε βρεμενη ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΩΝΑΚΙ Ο ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ.....χαχαχαχαχαχαχεχεχεχεχεχοχοχοχοχοχοχο θα τουs την κανουνε ΚΥΔΩΝΙ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...