Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Βαγγέλα….Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.



Τους έχεις στο "σπίτι σου" και βγάλε τον σκασμό. Εμείς δεν είμαστε ούτε …πωλητές όπλων σε τρομοκράτες , ούτε …καταστροφείς κρατών .
Με αναφορά στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι ξεκίνησε την ομιλία του σε φίλους και στελέχη της ΝΔ στην Αθήνα ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
«Στέλνουμε μήνυμα στους τρομοκράτες. Θα λειτουργήσουμε συλλογικά όλες οι ευρωπαϊκές, δημοκρατικές δυνάμεις. Δεν θα αφήσουμε τους πολίτες να παρασυρθούν από ακραίες, λαϊκίστικες φωνές», είπε και πρόσθεσε ότι οι πολίτες θα ξεφύγουν από το φόβο που θέλουν οι τρομοκράτες να επιβάλλουν.

«Έχουμε πόλεμο, όπως είπε ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ. Οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για την ελευθερία και τη δημοκρατία», συνέχισε,

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι λαθος το ειπε οπως και με τη γεωγραφια βαγγελα πρωτευουσα της αιτωλοακαρνανιας ειναι το μεσολογγι και οχι το αγρινιο και η σωστη ρηση ειναι οτι οι ηρωες πολεμουν σαν ελληνες αστο σεν τ'χεις .

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαγγελας μονο να γαμει καλα λεει οτι ξερει και να δινει καμια εντολη....,το ξεχασε και αρχισε και τις μαλ...αντε μην του πω κανενα Γαλλικο απο αυτα που δεν του εχει πει κανενας μπουκωμενος εως τωρα.Αρκετα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...