Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Πονάν τα … «μέζεα» της ….κότας ωρέ ….κόκορα ;



Τα πετρέλαια δόθηκαν μετά από άγονο διαγωνισμό. Αποστολή εξετελέσθη. Τώρα εκλογές.
Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνουμε ότι στην Ελλάδα τα ΜΜΕ αποκρύπτουν σημαντικές ειδήσεις, όπως:
1.   ότι τα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων της Δυτικής Ελλάδας μετά απο άγονο διαγωνισμό τα δίνουν στον όμιλο Λάτση, όπως πήγαν να κάνουν με το Ελληνικό. Τα συμβόλαια, άγνωστα, ο Τζάμπας ζει. Η Ελλάδα δεν θα βγάλει ποτέ τους υδρογονάνθρακες της, απο τη στιγμή που έβαλαν τον Λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Εφοπλιστής σημαίνει κέρδος απο μεταφορές και όχι απο εξόρυξη υδρογοναθράκων και απο μεταφορά με αγωγούς.
2.   ότι το Ισραήλ δήλωσε πως το φυσικό του αέριο θα το περάσει απο τη Τουρκία με αγωγό μέσω Κύπρου και απο εκεί θα πουλιέται στην Ελλάδα, στην οποία Τουρκία και εφοπλιστές απαγορεύουν να κάνει κάθε τί σε αναπτυξιακή κατεύθυνση. Τα έξοδα για τον αγωγό EAST MED καλύπτονταν απο την ΕΕ. Φυσικά κάποιοι τα φούσκωσαν πολύ για να μη γίνει το έργο αυτό ποτέ. Για αυτό φτιάχνονται οι επιτροπές που κάνουν τις μελέτες. Δυστυχώς απο καλώδια και αγωγούς ξέρουμε και μπορούμε να κοστολογήσουμε χωρίς χαρτί… Είναι άτυχοι, δεν τους βγαίνει, δεν το βλέπετε;
3.   ότι στο Ιράν η κυβέρνηση των ξένων πήγε για να κλείσει δουλίτσες για το LNG και για να μη υπάρχει διπλή φορολόγηση για όσους συμμετέχουν στις μεταφορές. Τι ίδιο έκαναν στην Αiγυπτο οι προηγούμενοι και οι σημερινοί. Το ίδιο έργο παίχτηκε και με τη Κίνα. Εμείς δεν έχουμε κάτι εναντίον των χωρών που προαναφέρθηκαν αλλά μας ενδιαφέρει πρωτίστως το κέρδος της χώρας μας. Στο ενεργειακό αυτό δεν προωθείται. Έφτασαν στο σημείο επι Φράγκου αρχηγού ΓΕΕΘΑ να φτιάξουν με λεφτά του κράτους τάφρο στον Έβρο για να πηγαίνει το LNG στη Βουλγαρία και να ισχυρίζονται ότι ήταν αμυντικό έργο κατά της Τουρκίας.
4.   ότι στο μεταναστευτικό όλες οι κυβερνήσεις απο το 2009 και μετά έπαιξαν το σχέδιο της Τουρκίας και των ΗΠΑ για να προβοκάρουν την ΕΕ. Δεν είναι μόνο το ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Η Ελλάδα σαν κυρίαρχο κράτος έπρεπε να είχε κλείσει τα σύνορά της, όπως έκανε η Ιταλία με εντολή της ΕΕ. Κανείς δεν γνωρίζει τι έχουν υπογράψει στο Αιγαίο οι δικοί μας με τη Τουρκία. Αμφιβάλλω αν βουλευτές έχουν πρόσβαση σε αυτές τις συμφωνίες.
5.   ότι το μεγάλο κόλπο της κομπίνας με το χρέος στηνόταν από το 2001 και μετά. Ενώ όλοι το ήξεραν (ΕΕ, Εurostat, οίκοι αξιολόγησης και πρωθυπουργοί όπως οι Σημίτης και Καραμανλής) έκαναν τα στραβά μάτια (βλέπετε σχετικά εδώ και εδώ).
6.   ότι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας εκτός απο τους προδότες, την καλπάζουσα ανοησία και την ασχετοσύνη μεγάλου βεληνεκούς είναι η έλλειψη παραγωγής, που αποδεικνύεται απο το γεγονός ότι το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας παραμένει αρνητικό για χρόνια και το γεγονός ότι όλοι προσπαθούν να το αυξήσουν αρνητικά μιλώντας για τουρισμό και για ναυτιλία που δεν πληρώνει φόρους. Χωρίς παραγωγή προϊόντων η Ελλάδα δεν χρειάζεται δρόμους.
7.   ότι το μεγάλο κόλπο είναι στο ξεπούλημα της Κρατικής και της Εκκλησιαστικής περιουσίας μαζί με τη δημιουργία SWAPS (τα έχουμε γράψει αυτά). Υπάρχει καταστολή της λαϊκής αντίδρασης μέσα από συνθήκες φτώχειας και με τη βοήθεια των ΜΜΕ που μόνο ενημέρωση δεν κάνουν. Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ανάπτυξη με γήπεδα και χαρίζοντας δις ευρώ σε εφοπλιστές και άλλους είτε από κόκκινα δάνεια είτε από φόρους είτε από μη πληρωμή προστίμων είτε από αναβολές παραχώρησης τηλεοπτικών αδειών και μετάθεσής τους για μετά τις εκλογές.
8.   ότι ο κ.Παπαδήμος υπογράφοντας το δημοσιονομικό σύμφωνο έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια τα οποία δεν καλύπτουν το θέμα παραγωγής και ότι τα ΕΣΠΑ τα τρώνε σε καινοτομίες της πλάκας και σε θέματα που δεν έχουν ανταγωνιστικότητα. Ο κ.Παπαδήμος με την υπογραφή του έκανε φτωχότερη την Ελλάδα και πλουσιότερο το ντόπιο κατεστημένο, βασικά διαμέλισε τη χώρα. Στην Ελλάδα πρέπει να μάθουν κάποιοι τι σημαίνει χαρακίρι.
9.   ότι αυτό που συμβαίνει στο ΧΑ έχει να κάνει με τα κόκκινα δάνεια (βλέπετε εδώ).
10.               ότι η Ελλάδα παραμένει μια χώρα για να ξεπλένει κανείς βρώμικο χρήμα και συνειδήσεις.
11.               ότι με την μη οριοθέτηση της ΑΟΖ προστατεύεται η πειρατεία στο Αιγαίο που φυσικά έρχεται μέσω Τουρκίας. Προφανώς κάποιοι από την Ελλάδα συνεργάζονται με την άλλη πλευρά στο Αιγαίο. Αν ήθελαν σε λίγες μέρες θα συλλάμβαναν οι κυβερνήσεις όσους συμμετέχουν στο κέρδος από το μεταναστευτικό, τα ναρκωτικά, το εμπόριο  ανθρώπων. Αυτό δεν γίνεται γιατί είναι όλοι μέσα στο κόλπο. Η μπόχα είναι σε όλα τα επίπεδα.
12  ότι το μπαρούτι θα μπει σύντομα μέσα στην Ελλάδα και ότι το παρόν πολιτικό σύστημα πρέπει να κάνει στην άκρη. Αυτό πλέον είναι MUST.
13  ότι η λύση είναι μονόδρομος.
Πώς η ΕΕ μπορεί να αντέξει έναν εταίρο που κινείται κατά των συμφερόντων της (μεταναστευτικό) αλλά και πως μπορεί μια χώρα να επιβιώσει εντός ή εκτός ευρώ όταν δεν παράγει. Η Ελλάδα προς καμία κατεύθυνση δεν μπορεί να έχει μέλλον χωρίς παραγωγή.
Μας λένε πολλοί ότι αποφεύγουμε τις απαντήσεις. Δεν είναι έτσι. Απλά το κάθε επίπεδο γνώσης και εμπειριών έχει τα δικά του standards σε όλα. Ο καθένας μπορεί να μας κρίνει αλλά σωστό θα είναι να μην είναι τελεσίδικος γιατί δεν είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο και γιατί δεν σημαίνει ότι μας αντιλαμβάνεται. Δεν μπορούμε με δέκα φράσεις να εξισώσουμε τα πάντα ή να μεταφέρουμε τα πάντα. Αυτό που μπορεί να πείσει υπέρ μας είναι η καλαισθησία, η συνέπεια, η διορατικότητα και κυρίως η μνήμη. Αυτά δεν τα έχει κανένας πολιτικός αρχηγός στην Ελλάδα.
Το σωστό όταν γίνεται έχει διάρκεια και παρέχει εξασφάλιση του κέρδους και αυτό πρέπει να το ζήσετε για να το καταλάβετε. Αλλιώς θα σκέπτεσθαι με αποτυχία και θα έχετε αστοχίες όπως αυτοί οι καρνάβαλοι που έγιναν ή θέλουν να γίνουν Πρωθυπουργοί. Ο χρόνος τους έχει τελειώσει. Η λύση είναι μονόδρομος και δεν λέγεται Τσαγλανγιαγκίλ ή Siemens. Μη χάσουμε το σόι που έχει το 5% της Βουλής, το ΧΤΕΣ που βρυκολάκιασε πάλι και μιλάει για RESET! Αυτά τελείωσαν. Είναι όλοι τους για δρόμο.
zcode-gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ .5
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ.... ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...