Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η πουτάνα, είτε στο Ποτάμι, είτε στον… χείμαρρο λούζετε, πουτάνα είναι.



Επίθεση στο Ποτάμι σχετικά με τους μετακλητούς υπαλλήλους εξαπολύει ο δήθεν υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα ΦΕΚ και αποφάσεις για διορισμούς στελεχών του κόμματος στο γραφείο του στη Βουλή
«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θεωρούμε ότι είναι και νόμιμο και ηθικό, όπως άλλωστε γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, τα πολιτικά κόμματα, οι βουλευτές, οι Υπουργοί, οι ευρωβουλευτές να έχουν ως μετακλητούς υπαλλήλους, στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης τους» τονίζει σε ανακοίνωση-απάντηση προς το Ποτάμι, σχετικά με τους μετακλητούς υπαλλήλους, δίνοντας στη δημοσιότητα ΦΕΚ και Αποφάσεις, για διορισμούς ως "μετακλητών" στελεχών του Ποταμιού στο Γραφείο του Κόμματος στη Βουλή.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην κόρη του επικεφαλής του Ποταμιού, Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ - για την οποία ερωτάται ο κ. Θεοδωράκης "ποια είναι η συγγενική τους σχέση"- και στον διορισμό της από τη ΣΤΑΣΥ στο γραφείο του βουλευτή Αττικής του κόμματος Γιώργου Μαυρωτά, η οποία υπογράφεται από τον τότε πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. και νυν γενικό διευθυντή της ΝΔ Ν. Παπαθανάση, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...