Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Την πουτάνα την Βάρκιζα, τι κατάλοιπα έχει αφήσει.



Οι προειδοποιήσεις της κυβέρνησης προς τους αγρότες να μην προσπαθήσουν να κατέβουν στην Αθήνα με χιλιάδες τρακτέρ και πως δεν θα τους επιτραπεί κάτι τέτοιο, φαίνεται πως έχει εξοργίσει τους αγρότες σε όλα τα μπλόκα που δείχνουν έτοιμοι να κατέβουν ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστούν σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς.
Να επιτρέψουν στους αγρότες να εισέλθουν με τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας έστω για συμβολικούς λόγους, ζήτησε ο αγροτοσυνδικαλιστής και επικεφαλής των αγροτικών συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας από τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τον οποίο είχε συνάντηση σήμερα το απόγευμα.
 Το ίδιο αίτημα απηύθυναν σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.
«Μου έθεσαν το αίτημα να υπάρχει μια συμβολική παρουσία τρακτέρ την Παρασκευή στην Αθήνα» δήλωσε ο Π. Κουρουμπλής και επιβεβαίωσε ότι ήδη όμως είχαν δει τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του πολίτη, Νίκο Τόσκα, ο οποίος «δεσμεύτηκε ότι θα σκεφτεί η κυβέρνηση την πρόταση και θα απαντήσει αύριο το βράδυ.
«Σε αυτό έχουμε συμφωνήσει ότι αύριο το βράδυ η κυβέρνηση θα απαντήσει στο αίτημα αυτό» είπε ο υπουργός Εσωτερικών μετά τη συνάντηση και σημείωσε ότι : «Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει κοινός τόπος να βρεθεί λύση» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα βρεθεί λύση.
 Σε ερώτηση για το αν από την πλευρά των αγροτών τέθηκε συγκεκριμένος αριθμός τρακτέρ ο υπουργός αρκέστηκε να επαναλάβει ότι το αίτημά τους αφορά συμβολική παρουσία, αναφέροντας ότι αυτά μπορεί να είναι 20, μπορεί να είναι και 30 τρακτέρ.
Πάντως η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη έστειλε μήνυμα σήμερα στους αγρότες ότι δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να φτάσουν με τα τρακτέρ στην πλατεία Συντάγματος καθώς θα παρέμβει η Τροχαία.


Εμείς είχαμε προειδοποιήσει για ..μικρό καλάθι. Σιγά μην αφήσει το σύστημα τους αιχμαλώτους αγρότες λόγω δανείων και πολλών άλλων να κάνουν τα δικά τους. Παίζονται τόσα πολλά που θα χρησιμοποιήσει τα πάντα για να αποτραπεί τυχόν επιτυχία που θα μπορούσε να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Εξάλλου πότες διεκδίκησαν και τα πήραν. Πάντα στο παραπέντε διαλύουν τις κινητοποιήσεις αποκομίζοντας κάτι ψίχουλα για τα μάτια. Το αγροτικό κίνημα ήταν από πάντα πουλημένο . Τώρα το ξανα έβαλαν μπροστά για να περάσουν ότι αφού δεν κατάφεραν οι Αγρότες που θεωρούνται συμπαγής μάζα ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί στην λαίλαπα; ΚΑΝΕΙΣ. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν όλοι.
Ένα δεν έχουν υπολογίσει όμως. Ότι η κατάληξη θα είναι ,ο σώζων εαυτόν σωθείτω, και εκεί θα γίνει…. της αγίας αφασίας.    









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...