Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί κάποια στιγμή να πάθουν το ίδιο.





Σοκαριστική χαρακτηρίζει ο Τσίπρας τη δολοφονία της Τζο Κοξ, της βουλευτού του Εργατικού Κόμματος  στη Βρετανία. Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
H δολοφονία της βουλευτή του Εργατικού Κόμματος Τζο Κοξ είναι σοκαριστική. Το μίσος και ο εθνικισμός είναι κοινοί εχθροί των λαών μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Twitter.


Ο πολύ βολικός φόνος της αποτελεί την «σανίδα» σωτηρίας που θα σώσει την ελίτ των Βρυξελλών και του Βερολίνου από την αρχή του τέλους της ΕΕ.

Μόλις ένα 24ωρο πριν από την δολοφονική ενέργεια, η Τζο Κοξ με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους είχαν συμμετάσχει στην μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε εχθές στον ποταμό Τάμεση, στο πλαίσιο της εκστρατείας υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η σημερινή δολοφονία της βουλευτού των εργατικών από έναν δήθεν άγνωστο που τον εμφανίζουν να φώναξε «Πρώτα η Βρετανία» κατά την επίθεση αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα στο επικείμενο δημοψήφισμα για το Brexit το οποίο θα λάβει χώρα σε επτά ημέρες.
Η υπόθεση βρωμάει άσχημα πρακτοριλικια και Μ5. Είναι τόσο τεράστια τα συμφέροντα για την παραμονή στην Ε.Ε της Βρετανία ς που όλοι περίμεναν ότι έστω και την τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει  για ανάστροφη του κλίματος που ήταν υπέρ της εξόδου ,και έγινε.  
Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία στα βρετανικά ΜΜΕ του δολοφόνου της Βρετανίδας πολίτικού. Πρόκειται για ένα 52χρονο ή 46χρονου κατ΄ άλλες πηγές άνεργο με το όνομα Tommy Mair.





....στο μουσείο της Ακρόπολης, διότι σου λένε θα σεβαστούν τα αρχαία, και θα μας βάλουν καμιά βόμβα να μας ξεκολώσουν .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Ε.Ε.
Η Μ3ΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...