Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Τι ακροδεξιοαριστερές αλλαξοκωλιές είναι αυτές;



Στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου Παίδων της Αθήνας "Αγία Σοφία" τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων τις προηγούμενες ημέρες από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας (η σχετική αρμοδιότητα επί των Νοσοκομείων ανήκει στον αριστερό αναπληρωτή υπουργό Π. Πολάκη)  η ακροδεξιούλα φιλενάδα του Καρατζαφέρη Άννούλα Ζωηρού, για να επιβεβαιωθεί το… τι Στάλιν, τι Χίτλερ. Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.    

Στο βιογραφικό της, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο για να δικαιολογηθεί η πολιτικά ανίερη πράξη , αναφέρεται:

"Είναι αριστούχος του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Βρυξελλών και Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως Διευθύντρια Τμήματος Ανάπτυξης Έργων και Χρηματοδοτήσεων για ιδιωτικές επιχειρήσεις, υπήρξε μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), ειδική επιστημονική σύμβουλος για Θέματα Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και Διευθύντρια Marketing Ιρλανδίας και Ηνωμένου Βασιλείου του ΕΟΤ".

Τι ΔΕΝ αναφέρεται στο βιογραφικό αυτό;

Η 'Αννα Ζωηρού είχε υποδειχθεί και διοριστεί στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη την περίοδο που το ΛΑΟΣ μετείχε ως κυβερνητικός εταίρος στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Και είχε προκαλέσει σάλο όταν αρνήθηκε επί μήνες να εγκαταλείψει τη θέση της στο ΔΣ του Ταμείου μετά τις εκλογές του 2012 όταν στο κυβερνητικό σχήμα μπήκε η ΔΗΜΑΡ και είχε αλλάξει η  ποσόστωση.
Όταν τελικά η  Ζωηρού αποφάσισε να παραιτηθεί στις 26 Μαρτίου του 2013 κατήγγειλε σε επιστολή της προς τον κ. Σαμαρά - με κοινοποίηση και στον Αλέξη Τσίπρα και τους άλλους αρχηγούς- τον τότε πρόεδρο του Ταμείου Τ. Αθανασόπουλο και τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα!  Η κ. Ζωηρού είχε προκαλέσει και με την επιλογή της όταν μετείχε σε αντιπροσωπεία του ΤΑΙΠΕΔ στις Κάννες να μείνει στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ritz Carlton».
Πριν από το ΤΑΙΠΕΔ, η κ. Ζωηρού διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας επί Δημήτρη Αβραμόπουλου έως το 2009. 

Επίσης μετά τις εκλογές του 2015, η τότε πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου την διόρισε ειδική σύμβουλό της...
Την είχαν καταγγείλει οι ΑΝ.ΕΛ!
Την κ. Ζωηρού είχε βάλει στο στόχαστρο το 2013 και η τότε βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε σχέση με την εγκυρότητα του βιογραφικού της.
Η κ.  Χρυσοβελώνη έθετε ερωτήματα για το διδακτορικό της κ.  Ζωηρού στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (VUB), τη θητεία της σε διευθυντικές θέσεις πχ του ΕΟΤ στο Λονδίνο τα οποία περιλαμβάνονταν στον φάκελο των προσόντων της για την θέση που κατέλαβε στο ΤΑΙΠΕΔ. Πάντως στο σχετικό ΦΕΚ όπου και δημοσιεύεται η πρόσληψη της η κυρία Ζωηρού εμφανίζεται ως πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού πτυχίου του Πανεπιστημίου VRIJE των Βρυξελλών.



16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα χερια του γιατι τα κανει ετσι για να δειξει οτι η κυρια ειναι χωνα?

Ανώνυμος είπε...

Είναι δεν είναι χώνα η κυρία, εσένα ρε πούστη - πούστρα, ανώνυμε 6:25, τι σε ενδιαφέρει? Παίξε το πουλί σου και ρούφα το αυγό σου, ανώμαλε!

Ανώνυμος είπε...

Οσα δε φτάνει η αλεπού, τι τα κάνει???? ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη βριζοσαστε με το παραμικρο.
Ειναι ενας αποκρυφιστικός συμβολισμός ο οποίος ονομάζεται «σύμβολο του νερού» και απευθύνεται σε κάποια θεά Auramoth, η οποία είναι προφανώς γνωστή μόνο στους μυημένους σε συγκεκριμένες μυστικές οργανώσεις που είναι όλες ανθελληνικές.
Η ονομασία του συμβόλου αυτού υπάρχει σε βιβλίο το οποίο εκτός από την αποκάλυψη του ονόματος του συμβολισμού αυτού, περιγράφει και τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να σχηματίσει το «σύμβολο του νερού» με τα χέρια του.
Η περιγραφή έχει ως εξής: «Με τους αντίχειρες και τους δείκτες ενωμένους, τοποθετούμε τα χέρια στο κάτω μέρος του στέρνου, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με την κορυφή προς τα κάτω». Δηλαδή, όπως ακριβώς το κάνει η Μέρκελ, και όχι μόνο αυτή. Το συγκεκριμένο βιβλίο με τις «πληροφορίες» αυτές είναι ψυχοβλαβές και επικίνδυνο για τους ανθρώπους διότι ασχολείται με την μαγεία και δυστυχώς υπάρχει και στα ελληνικά.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/02/%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%ae%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%bc.html#ixzz4GrB5qTY6

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΝΑ ΕΙΝΑΙ !!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΧΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΓΕΡΟΞΟΥΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ? ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ? ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ... ΛΟΥΚΟΥΜΙ!

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Καρατζαφέρης έχει ακόμα τη δύναμη να τοποθετεί κόσμο???? Πολύ καλό ανέκδοτο αυτό, μπράβο ρε ανώνυμε 11.25, με έκανες και έσκασα στα γέλια. Χα, χα, χα, χα, χα, χα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΑ? ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑ" ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ... ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ... ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα μας τρελάνετε εντελώς! Βάζει συριζαίους η κυβέρνηση, λυσσάτε. Βάζει ανθρώπους απο άλλα κόμματα, ξαναλυσσάτε. Να το κοιτάξετε αυτό, χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης και θεραπείας. Μέχρι να επισκεφθείτε όμως κάποιον ειδικό, το lexotanil εκτιμώ ότι μπορεί να βοηθήσει. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ποια ειναι η Κοκκινου; Καιαφου κανει το αρχαιοτερο επαγγελμα, εκβιαζει αντι να εκβιαζεται και παιρνει ως ανταλλαγμα σπιτια και αυτοκινητα; Θα τρελλαθουμε εντελως; Και γιατι δεν μιλανε οσοι γνωριζουν για να σταματησει να εκβιαζει και να αναλαβει το θεμα της εισαγγελεας; Μα ποση σαπιλα κρυβεται παντου. Μιληστε ρε ανθρωποι. Ελεος! Η καθε αμορφωτη βιζιτα να εκβιαζει κιολας;

Ανώνυμος είπε...

Εμ ετσι γινεται πλεον. Οι αποτυχημενες... ΒΙΖΙΤΕΣ εχουν τις τυχες τις καλεςςςςςςςςςςς???

Ανώνυμος είπε...

παντωs οταν κλανει το ζωηρον κορασιον δεν ανησυχει τουs γειτονεs κλανει αθορυβωs κανει πουουουφφφφφφ η κατερινα δε κλανει αλλα ειναι συλλεκτικια κ@λοτρυπιδα καθ,οτι ειναι γνωστη συλλεκτρια προφυλακτικων ψ@λων και πασων π@υτσων ανα την ελλαδα και των μπρουξελων...για την δε την βικυ την αχτενιστη λενε το καλυτερο τσιμπου του angorea για την δε την νανσυ κυδωνιατη αφησε ιστορια σταs μπρουξελαs ολοι μιλουν για την κ@λοτρυπιδα τηs ο φρανκ τα καλυτερα λογια ελεγε....εν ολιγοιs ψ@λολαγοs....
oσον αφορα την περιστεροκ@λοχεσμενη καταδικασμενη κουραδα λεγανε οι παιανεs του πρωκτου ειχε αναστατωσει τα wc μαλιστα πολλοι λεγανε αυτοs δεν ειναι κ@λοs 7η συμφωνια τηs κουραδοποταμιαs ειναι....
Καρατζαφερ:Αρον το κερατο σου Χερι-Χερι και περιπατει!
avragioz.blogspot.gr/2010/03/blog-post_2134.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΚΛΑΝΕ ΑΘΟΡΥΒΑ Η ΨΩΗΡΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΛΑΝΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣΣΣΣΣ ΓΙ ΑΥΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΩΛΕΣ. ΖΩΗΡΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Περσυνα ξινα σταφυλια. Η Ζωηρου τον εδωσε στο ΣΔΟΕ και αυτος εστειλε τα παιδια και της εκαναν "μακιγιαζ". Την πουλησε φαινεται ο κωλοτουμπας (σιγα μην και δεν το εκανε) και αυτη τον εκδικηθηκε. Πολυ ωραιος κοσμος...Αλλα θρησκερυομενος ο κοντος ε? Και με πριβε εκκλησιες. Εχει εξασφαλισμενο τον παραδεισο....

Unknown είπε...

Βρωμοκωλες ολες καταντήσανε.οποια κυκλοφορεί στο δρόμο ούτε να την κοιτάς δεν αξιζει.κλωτσομπουνιδια θελουνε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...