Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Έφαγε τις ψιλές του ο….αποδευτέρας.





Αρχίζουν και ξυπνούν τα ζώα.

Αλλεπάλληλες οι εντάσεις και τα επεισόδια στα Διαβατά από νωρίς το πρωί, όταν άντρες των ΜΑΤ εκκένωσαν το στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, όπου παρέμεναν με βάρδιες κάτοικοι της περιοχής, από την περασμένη Κυριακή για να μπλοκάρουν τις εργασίες κατασκευής του κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων. Από εκείνη τη στιγμή, η περιοχή θυμίζει καζάνι που βράζει με κατοίκους να προχωρούν σε πορείες και αποκλεισμούς δρόμων. Το απόγευμα, διαδηλωτές που ήταν συγκεντρωμένοι κοντά στο στρατόπεδο προπηλάκισαν τον δήμαρχο Δέλτα,  Μίμη Φωτόπουλο μόλις τους αρχισε τα....απο Δευτέρα θα δούμε.. Δείτε τη στιγμή της επίθεσης…

Ο δήμαρχος υποστήριξε πως οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για εμπαιγμό. «Θεωρούμε εμπαιγμό αυτό που έκανε η κυβέρνηση. Μία εβδομάδα συζητάμε για εναλλακτικές προτάσεις όσον αφορά τα κέντρα μετεγκατάστασης προσφύγων και αντί του στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου όλοι οι δήμαρχοι προτείναμε άλλους έξι χώρους στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο κ. Φωτόπουλος και συμπλήρωσε:
«Αντ’ αυτού απάντησαν με ΜΑΤ. Φαίνεται πως κορόιδευαν την τοπική κοινωνία και τους δημάρχους. Εμείς δεν θα αφήσουμε τις αποφάσεις όλων των δημάρχων να πάνε στράφι. Η λύση του στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου είναι ακατάλληλη», πρόσθεσε ο δήμαρχος Δέλτα. Όμως τα λόγια του, δεν στάθηκαν ικανά να ηρεμήσουν κάποιους από τους διαδηλωτές που του επιτέθηκαν, με τον δήμαρχο να φυγαδεύεται τελικά από φίλους και συνεργάτες του.

 

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΙΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ): Επεισόδια σε συγκέντρωση κατά των λαθρομεταναστών  Χημικά από τα ΜΑΤ




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...