Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Κούλης στην…. ΠαραΈκθεση ….κρατικών... οργανισμών.



Εμείς δεν έχουμε καταλάβει γιατί συνεχίζουν να την λένε διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης . Έκθεση κρατικών οργανισμών θα έπρεπε να την λένε, αφού δεν έχει πλέον καμιά σχέση με την γνωστή παλιά έκθεση, όπου έκθετες κυρίως ήταν βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εισαγωγείς, έμποροι κ.α. Τώρα ολα τα επιμελητήρια έχουν ξεχωριστά περίπτερα, υπουργεία , δήμοι, σώματα ασφαλείας και τάξης,  και άλλοι κλεπτο-οργανισμοί για μπούγιο.
Εάν αφαιρέσεις όλους αυτούς, δεν απομένει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε εδώ τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΚΘΕΤΩΝ | 81η ΔΕΘ
Όσο για το διεθνή… αστα να πάνε .Ποιο πολύ διεθνές είναι το hot spot στην Λέσβο.

 Τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κούλη Μητσοτάκη περίμεναν και υποδέχθηκαν για μια περιήγηση στα περίπτερα της ΔΕΘ βουλευτές, στελέχη του κόμματος αλλά και πολιτευτές.
Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε γύρω στις 12 το μεσημέρι, εμφανώς ευδιάθετος και με αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας, και κατευθύνθηκε στο περίπτερο του στρατού, όπου ξεναγήθηκε από τους αξιωματικούς, ενώ του εξήγησαν πώς γίνονται και πως αντιμετωπίζονται οι κυβερνοεπιθέσεις. Στη συνέχεια βρέθηκε στα περίπτερα Ρωσίας, Κύπρου, Βουλγαρίας, OΛΘ, Συλλόγου Όραμα Ελπίδας και της Gazprom.
Μετά κατευθύνθηκε στο περίπτερο της humanitarian aid. Αστειεύτηκε με στελέχη της ΝΔ, που του είπαν ότι με αυτή τη ζέστη έβαλαν σακάκι να τον υποδεχτούν για να τους απαντήσει "εσείς το βάλατε, εγώ το έβγαλα". 
Βρέθηκε επίσης στο περίπτερο της πυροσβεστικής, όπου του έδωσαν αναμνηστική χάλκινη πλακέτα χάλκινη και παρακολούθησε όπως φαίνεται και στη φωτογραφία παρακάτω, επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς. Σειρά πήρε η γενική γραμματεία απόδημου ελληνισμού, η ΓΣΒΕΕ, η ΕΥΔΑΠ, το Αριστοτέλειο, πήγε και στο περίπτερο της ελληνικής αστυνομίας, όπου του παρουσιάστηκε η πρωτότυπη εφαρμογή cyber kid.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...