Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Τhe Foundation for black Business,



Όταν ο Κοντομηνάς στην ομιλία που έκανε στους εργαζόμενούς του για την πορεία του καναλιού, μετά το χάσιμο της τηλεοπτικής άδειας εξήρε τον ρόλο του Φουρλεμάδη, ο οποίος αν και προσέφερε 61 εκατ. ευρώ δεν πήρε άδεια, πολλά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν στην αίθουσα. Πώς γίνεται να υμνείς ένας παίκτη που χάνει την άδεια; 
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Αμερική Αλαφούζος και Κοντομηνάς, ενώ στον ΣΚΑΪ ετοιμάζουν το "σεντόνι" του προγράμματος, το οποίο περιέχει και τα δύο προγράμματα (Μπουσδούκου, για παράδειγμα, το πρωί και αμέσως μετά Τσιμτσιλή και ούτω κάθε εξής). Αν λάβουμε, μάλιστα, υπόψη πως τόσο η διάψευση του Alpha, όσο και η αντίστοιχη του ΣΚΑΪ, για τα περί επικείμενης συνεργασίας γράφτηκε από το ίδιο χέρι, δείχνουν πως ο Κοντομηνάς με τον Αλαφούζο τα είχαν βρει μεταξύ τους πριν πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός στη ΓΓΕΕ. 

Μοιράστηκαν, δηλαδή, την άδεια των 40 εκατ. ευρώ, από 20 εκατ. ευρώ ο καθένας, ενώ παράλληλα εκτίναξαν ψηλά την πρώτη άδεια για να οδηγήσουν τους άλλους παίκτες σε πολύ ψηλά ποσά, τα οποία θα ήταν "βαρίδι" για τα προγράμματα που έπρεπε να φτιάξουν μετά. 

Άρα, ο Φουρλεμάδης έπαιξε 61 εκατ. ευρώ για τα μάτια των εργαζομένων - ότι τάχα προσπάθησε - αλλά απ' ό,τι φαίνεται ποτέ δεν μπήκε στη δεύτερη φάση ακριβώς γιατί πρόσεχε μήπως πατήσει κανά κουμπί και βρεθεί με άδεια. 
Γι' αυτό υμνούσε ο Κοντομηνάς τον Φουρλεμάδη, τον στενό φίλο του Χριστόδουλου και γνωστό από το σκάνδαλο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής Αθήνας «Αλληλεγγύη», όπου έστελνε... περούκες αντί για κοτόπουλα στους πεινασμένους λαούς. 
Η συμφωνία έγινε από τον Βερύκιο, ο οποίος είναι κολλητός του Αλαφούζου, με τις ευλογίες του Κυριάκου, γι' αυτό και από την επόμενη μέρα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών, το αποτέλεσμα της οποίας βρήκε τον Alpha χωρίς άδεια, οι Μπογδάνοι φώναζαν "αδέλφια μας του Alpha", ενώ ο "αριστερός" Βερύκιος, παιδί του Τσοχατζόπουλου, μετέτρεπε το δελτίο ειδήσεων του Alpha σε αντίστοιχο του ΣΚΑΪ.
 
Το τι ανταλλάγματα ζήτησαν οι Κυριάκος και Αλαφούζος θα φανούν πολύ γρήγορα. Το σενάριο θα γίνει ακόμα πιο εφιαλτικό αν στο deal αυτό είναι ενήμερος και ο Λαζόπουλος και πρόκειται να δούμε και αυτόν στο νέο ενοποιημένο κανάλι AlphaΣΚΑΪ.

Ο λόγος που ο Κοντομηνάς τα βρήκε με τον Κυριάκο είναι οι δικαστικές περιπέτειες του. Ο ιδιοκτήτης του Alpha φοβάται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φανεί και εκεί αδιάβλητος, όπως συνέβη και με τις τηλεοπτικές άδειες, οπότε μία καλή "θωράκιση" με τον Κυριάκο και τον Αλαφούζο τον καθιστά αυτομάτως πιο ισχυρό. 


Στην πραγματικότητα, ο Κοντομηνάς έχει χάσει το κανάλι του, αφού ο Αλαφούζος σιγά σιγά, αφού του πάρει το περιεχόμενο, θα τον αδειάσει στη συνέχεια σε μια γωνιά, καθώς στην αγορά θεωρείται "γερασμένος" παίκτης, ενώ παράλληλα ο Φουρλεμάδης και ο Βερύκιος βρήκαν καινούργιο "όχημα" να συνεχίσουν την πορεία τους, τον ΣΚΑΪ. 

Δελτίο ειδήσεων με Κοσιώνη και Βερύκιο σε ρόλο σχολιαστή, λοιπόν, ενώ ο Σρόιτερ φαίνεται να μετακομίζει προς Μαρινάκη πλευρά. 

Ο Ιβάν θα βρεθεί με τον Καλογρίτσα, απ' ότι λένε έντονα οι φήμες και αναζητείται ο άνθρωπος που θα... γράψει την πρώτη παράγραφο στο σχιζοφρενές αυτό σενάριο. 

Ο Alpha δεν έχασε λοιπόν την άδεια. Ο Alpha έγινε παράρτημα του ΣΚΑΪ. Ο Κοντομηνάς μπήκε σε μια συγχώνευση που μόνο αυτόν θα ζημιώσει στο τέλος...

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...