Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Άρχισαν να αγανακτούν οι υποψήφιες pole dancers του Τσυριζα.



Θα “νυχτώσουν” για τρίτη μέρα, στο κτίριο-φρούριο του Παππά;
  
 Οι οκτώ υποψήφιοι καναλάρχες παραμένουν αιχμάλωτοι για περισσότερες από 60 ώρες.

Έχουν διανυκτερεύσει εκεί για δύο βράδια, και δύο επιχειρηματίες υποψήφιοι καναλάρχες αντέδρασαν ήδη έντονα.

Όπως διαμήνυσαν στον Ταξίαρχο της Αστυνομίας δεν πρόκειται να διανυκτερεύσουν και τρίτο βράδυ στην Γενική Γραμματεία, με τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ να τους τονίζει ότι πιθανότατα απόψε λήγει η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Νικητές του φιάσκου, κατά τη γνώμη μας θα είναι:

1. Βαρδινογιάννης (εφοπλιστής)
2. Κυριακού (εφοπλιστής)
3. Μαρινάκης (εφοπλιστής)
4. Σαββίδης (επιχειρηματίας)

Όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα, το καρτέλ των εφοπλιστών θα έχει τον έλεγχο και πάλι των ΜΜΕ. Και πάλι οι τύποι αυτοί δεν θα πληρώνουν φόρους και τους φόρους που τους αναλογούν θα τους φορτώνεσθε εσείς.
Η ποιότητα της ενημέρωσης δεν εξαρτάται από τον αριθμό των αδειών αλλά από τη ποιότητα της δημοσιογραφίας και τον τρόπο λειτουργίας του πολιτεύματος. Και τα δύο όπως ξέρετε στην Ελλάδα είναι εκτός φάσης, κάτι που ο Ελληνικός λαός δεν αντιλαμβάνεται.  Προσέξετε τις τράπεζες που έδωσαν τις εγγυητικές επιστολές όσων υπέβαλαν. Έχει σημασία.

Υπενθυμίζεται ότι νικητές και ηττημένοι είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα ερμητικά κλειστά γραφεία της ΓΓΕΕ, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και δημοπρατηθούν και οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Έτσι ο Τσιπρας κρατεί σε αιχμαλωσία για πάνω από 60 ώρες  τις μεγαλορόμπες … Κυριακού για τον ΑΝΤΕΝΝΑ, Βαγγέλης Μαρινάκης για την ALTER EGO, Ιβάν Σαββίδης για την DIMERA και Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία)
Εμείς πάντως θα θέλαμε και τους Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο.
Το θέμα έχει μεγάλη πλάκα.

Πλέον η προσοχή έχει επικεντρωθεί στις επόμενες ώρες όταν και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Μετά την κατακύρωση και των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, τα σχήματα που βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και αφού οι τέσσερις πλειοδότες υπογράψουν τα σχετικά πρακτικά θα αποχωρήσουν από τον χώρο παίρνοντας στα χέρια τους και τις τηλεφωνικές συσκευές που παρέδωσαν κατά την είσοδο τους, κάτι που δεν σημαίνει όμως και την άρση της ρήτρας εμπιστευτικότητας που ισχύει.
Ακολούθως θα υπάρξει ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για το αποτέλεσμα της διαδικασίας στην οποία θα αναφέρονται οι νικητές και το τελικό τίμημα κατακύρωσης της κάθε τηλεοπτικής άδειας, ή το σύνολο του τιμήματος και για τις τέσσερις άδειες συνολικά.
Το αμέσως επόμενο βήμα είναι ο εκ νέου έλεγχος του πόθεν έσχες των τεσσάρων πλειοδοτών και μετά θα γίνει η οριστική κατακύρωση των αδειών. 



 Με βάση το κοινοτικό δίκαιο κάθε κανάλι μπορεί να επιλέξει πάροχο από όποια χώρα της ΕΕ θέλει.
Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος δεν θέλει ή δεν του επιτρέπει η digea να εκπέμπει σήμα μέσω αυτής, μπορεί να το κάνει και από πάροχο άλλης ευρωπαϊκής χώρας.
Ήδη έχει συσταθεί νέος πάροχος με έδρα τη Βουλγαρία που θα απευθύνεται κυρίως σε Ελληνικά κανάλια και θα μπορεί να λειτουργήσει αξιόπιστα σε λιγότερο από 45 μέρες. ( Τα κανάλια έχουν χρονικό περιθώριο 90 μέρες να διακόψουν το σήμα τους αν δεν πάρουν άδεια, όποτε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΡΑΧΜΗ.
Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 1996 707.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΤΑΝΚΕΡ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Γ' ΜΗΧ/ΚΟΣ.
ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΝΑΤ ΗΤΑΝ 171.500 ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.
ΟΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Ο ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 171.500 (ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ) X 1.5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΜΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΤΑΝ Ο ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ:
707.000 + 171.500 + (171.500 X 1,5 = 257.250) ΣΥΝΟΛΟ 1.135.750 ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΝΤΟΠΟΡΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΑΝΑ ΤΟΝΝΟΥ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΝΗΟΛΟΓΙΟΥ. (ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕ ΠΑΝΑΜΑ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΛΠ)
ΑΥΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΩΤ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΙΜΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ.
Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΝΙΧΡΑ ΕΣΟΔΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...