Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Για τον αντιχριστιανισμό τίποτα;



Μετά την «παραγγελιά» του Παγκοσμίου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC), για επιβολή αυστηρής λογοκρισίας στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να «κατεβαίνει» άμεσα οποιαδήποτε ανάρτηση ή απλό σχόλιο δεν είναι της αρεσκείας τους, υπήρξε μια σχετικώς σύντομη ανταπόκριση από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Έτσι, σε ψήφισμα που ενέκρινε η πλειοψηφία αυτού, αναφέρει ότι «η πρόσφατη άνοδος του αντισημιτισμού και εθνικισμού σε ολόκληρη την ΕΕ απαιτεί την ανάληψη περισσότερων και ισχυρότερων δράσεων». Εννοώντας την επιβολή λογοκρισίας στο διαδίκτυο, με το σύνηθες πρόσχημα του «αντισημιτισμού».
Πιο συγκεκριμένα, στο κείμενο σημειώνεται ότι «ο λόγος μίσους και η βία εναντίον των Εβραίων πολιτών της Ευρώπης είναι ασυμβίβαστες με τις αξίες της. Τα ρατσιστικά κίνητρα οδηγούν συχνά σε ποινικά αδικήματα, επομένως όλες οι πράξεις αντισημιτισμού στο διαδίκτυο πρέπει να διώκονται ακριβώς όπως και οι υπόλοιπες αντισημιτικές πράξεις».
Παρεμπιπτόντως, σε ξεχωριστή ψηφοφορία, η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών έδωσε την έγκρισή της στις «προτεραιότητες» του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (2018-2022), οι οποίες είναι οι εξής: το άσυλο, η ένταξη των «μεταναστών και των προσφύγων», η καταπολέμηση του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας» και η ένταξη των λεγόμενων «Ρομά». Περιμένατε τίποτα διαφορετικό;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς ποιο πούστη νέο και μιγά έχουμε για να τον κάνουμε πρωθυπουργό; Νεαρούς και πούστηδες έχουμε πολλούς. Το μιγάς με μπερδεύει λίγο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...