Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μπεεε…Ωωω πανάθεμα σας δεν καταλαβαίνετε …Χριστό.



Πόσες φορές πρέπει να σας πούμε ότι τα λεφτά σας έχουν διακτινιστεί στους τοκογλύφους, και οι δήθεν τράπεζες είναι τελείως κούφιες; Όταν συναλλάσσεστε με αυγά, θα το καταλάβετε;  

Χθες, ο Τζανακόπουλος ανακοίνωσε με στόμφο ότι πολύ σύντομα θα αρθούν το capital controls, αλλά δεν προσδιόρισε το πότε. Να φανταστούμε ότι στο μυαλό του έχει μερικές εβδομάδες, το πολύ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι ήρθη η αβεβαιότητα για την οικονομία, έφτασε η ανάπτυξη, οι τράπεζες πετάνε και όλα είναι καλά. Όμως, από τις αρχές του έτους και οι καταθέσεις μειώνονται και τα κόκκινα δάνεια, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια στενότητα στο τραπεζικό σύστημα που αυξάνεται όσο ο κόσμος δεν έχει ακόμη εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία. Η αλήθεια είναι ότι η άρση των capital controls δεν μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού ή επειδή η κυβέρνηση θέλει να κάνει… σόου.
Ξέχασε όμως να πει ότι δεν υπάρχει φράγκο στα ταμεία των τραπεζών. Πως θα δώσουν στον κοσμάκη τα εξαερωμένα λεφτά του εάν πάει να τα ζητήσει;
Πόσα από εσάς βλήματα ξέρουν ότι…ο Τσίπρας σας πήδηξε χωρίς σάλιο οτι … με την  ρύθμιση της συμφωνίας του Eurogroup, η Ελλάδα υποχρεώνεται να καταβάλλει για την εξυπηρέτηση του χρέους στους δανειστές κάθε χρόνο 27 δις (15% του ΑΕΠ) μέχρι το 2023 και 36 δις από το 2023 μέχρι το 2060 ! Η χώρα μπαίνει στο γύψο για πενήντα ολόκληρα χρόνια;
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα εισπράξουν τη δόση των 8,5 δις που θα επιστρέψουν ολόκληρη και με πανωτόκια στους δανειστές για προηγούμενα χρέη, με στόχο την παράταση της καρεκλοθηρίας τους. Αυτή την μοναδική στα διεθνή χρονικά ρύθμιση αποκρύπτουν όλοι.
Η ρύθμιση μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρα Μπανανία καταδικάζοντας την σε ένα αυτοτροφοτούμενο κύκλο ύφεσης, φτωχοποίησης, μιζέριας, καταστροφής των ελληνικών επιχειρήσεων, ανεργίας, μαζικής φυγής των Ελλήνων στο εξωτερικό. Και πλήρη αφελληνισμό της πατρίδας μας μέσα στα επόμενα πενήντα χρόνια.
Το IMF αφού υπέγραψε τη συμφωνία στο 3,5% στο eurogroup, κάτι που θα πρέπει να τηρηθεί στη συνέχεια, ξαφνικά ζητάει πλεόνασμα μόνο 1,5%. Τότε γιατί υπέγραψε; Αυτά είναι καραγκιοζηλίκια. Ποιος τους έκανε νούμερο;

Ένας τρόπος για να φύγει χωρίς επιδέσμους κανείς μετά από πολιτική προδοσία είναι η μέθοδος της αυτοκτονίας. Ένα κορυφαίο πολιτικό «λάθος», δεν σβήνει με τίποτα . Η περίπτωση του Καρατζαφέρη που έκανε πρωθυπουργό τον Παπαδήμο που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια μετά τη χρεοκοπία Καραμανλή ήταν μια από αυτές. Αυτό δεν σβήνει με τίποτα και τα αποτελέσματα φαίνονται. Μηδέν κόμμα πέντε παίρνει.

Η σύνδεση ΑΝΕΛ στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με το θέμα Καραμανλή και Γεωργίου. Αυτό φαίνεται ότι κλείνει λόγω παραγραφής κάποιων αδικημάτων, αλλά η παραγραφή από το εκλογικό σώμα δεν έχει έρθει ακόμη. Ίσως έχει χειρότερη τύχη από αυτή του Καρατζαφερίσκου. 




Ρε πούστη δεν αντέχετε αυτή η παρλαπίπα. Να μετακομίσουμε στην ζούγκλα. Διαβάστε αλλά …διαβάστε.  
Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης, Κλάους Ρέγκλινγκστην Αναφερόμενος ΣΤΗΝ καταβολή της δόσης που εγκρίθηκε από το Eurorgroup ο επικεφαλής του ESM σημειώνει ότι η τρίτη δόση ανέρχεται σε 8,5 δισ. ευρώ και θα καλύψει τις αποπληρωμές του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας τους επόμενους μήνες. Η πρώτη εκταμίευση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου μετά την ολοκλήρωση των εθνικών διαδικασιών και θα ανέλθει σε 7,7 δισ. ευρώ.
Θα υπάρξει άλλη μία εκταμίευση για την εκκαθάριση καθυστερούμενων οφειλών ύψους 0,8 δισ. ευρώ, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά το καλοκαίρι, και μόνο εάν η Ελλάδα έχει συνεισφέρει με δικούς της πόρους στην προσπάθεια εκκαθάρισης των καθυστερούμενων οφειλών, καταλήγει.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζατούμπας σάν όργανο τών εβραίων πήρε εντολή νά ροτείνει τόν Παπαδήμο !
Τό σιωνοιερατείο αυτόν είχε επιλέξει αλλά έπρεπε νά παιχτεί καί τό ...δημοκρατικό παίγνιον , γιά τίς εντυπώσεις στό πόπολο....
Τον ύπουλο ρολο τού εβραιοπατριώτη θά τόν αποκαλύψει ό ιστορικός τού μέλωντος !

Ανώνυμος είπε...

Εχουν αρχισει και μαζευονται οσο παει ολο και περισσοτεροι στην περιοχη του Αρμαγεδδωνα.
http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/607793_vomva-megatonon-stin-syria-anakoinothikan-koines

Ανώνυμος είπε...

Νταβατζης στα νιατα του ηταν ο θεοσεβουμενος χοντρος. Στα γεραματα του ηταν "μανατζερ" πολιτικων πορνων (Αδωνης, Μακης, Παπαδημος κλπ). Ου να χαθεις λαμογιο απατεωνα.....Φατα να μπουκωσεις πριν σε φυτεψουν με ταρατατζουμ για την ¨προσφορα¨ σου. Ακομα στα Γκερνσι Αιλαντς εχεις το κομποδεμα με τα αργυρια της προδοσιας? Μα πως θα στηριξουμε τις τραπεζες απατεωνισκο?

Ανώνυμος είπε...

Ειδα ενα βιντεο με τον Πλευρη και λιγο χαμογελασα αληθινα μετα απο καιρο, οχι για αυτα που ελεγε ο Πλευρης, αλλα για τις αντιδρασεις του προεδρου των Αθιγγανων που δινει ρεσιταλ προσαρμοστικοτητας!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=rWBTOXXss-c

Ανώνυμος είπε...

ΙΧΝΟΣ ΙΧΝΟΣ ΙΧΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
http://www.protothema.gr/files/1/2017/06/23/---2362017-53908-.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ η υπευθυνη του καζινο...!!!Η ΚΟΚΑΙΝΗ πηγαινε συννεφο για τα παλληκαρια!
Παραλληλα αισθηση προκαλει το γεγονοs πωs η υπευθυνη τηs λεσχηs-καζινο ειναι μια εντυπωσιακη γυναικα που ειχε δραστηριοποιηθει και στα πολιτικα δρωμενα κατεβαινονταs ωs υποψηφια βουλευτηs (Α.Π)με το ΛΑΟΣ στο νομο Δωδεκανησου!
fonaklas.blogspot.gr/2017/06/blog-post_892.html
Παν Αλεξανδρατοs...ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ-YouTube
koyiz:πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν (ο ερωτυλοs)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...