Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Την φυλακή το φιλαράκι του …υπερπατριώτη… Βελόπουλου.



Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα εκ νέου ο Μάρκος Καραμπέρης, γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται ως «εγκέφαλος» κυκλώματος τοκογλυφίας που δρούσε στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης για τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση και δύο περιπτώσεις εκβίασης και επιβλήθηκε σε βάρος του ποινή κάθειρξης δέκα ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτοβάθμιο δικαστήριο τον Ιούλιο του 2013 του είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 11,5 ετών αλλά είχε δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση με αποτέλεσμα όλο αυτό το διάστημα ο επιχειρηματίας να είναι ελεύθερος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο κατηγορούμενος δάνειζε με μηνιαίο επιτόκιο που έφτανε έως και 15%. Στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο για την ίδια υπόθεση είχαν καταδικαστεί με ποινές φυλάκισης δύο συνεργάτες του και ένας δημοσιογράφος ενώ άλλοι δέκα φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι κρίθηκαν αθώοι. Μεταξύ αυτών ήταν δύο τραπεζικά στελέχη, ένας απότακτος αστυνομικός, ένας δικηγόρος, καθώς επίσης ο άλλοτε επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ.

Γκιουλέκας –Σπηλιοπουλος στο payroll του Καραμπερη


Όλη η αλήθεια για τον Βελόπουλο.


Διαβάστε τι απαντά για τον συλληφθέντα Αρχιτοκογλύφο Μάρκο Καραμπέρη, ο Άδωνις-Μπουμπούκος Γεωργιάδης:


Παναγιώτη έχεις άδικο για τον πεντακαθαρίδη. Θέλεις να νευριασει ο φιλος του ο Καραμπέρης;  ...


πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ περιστοιχισμένος από πρωτοκλασάτα μέλη της «Μαφίας του Βορρά».


Καρατζαφέρης: Δεν ήξερα για τους τοκογλύφους - Θα διαγράψω τον  Βελοπουλο...

 

Χλαπάκιασαν οι λιγούρηδες το… μισό …Αιγαίο;


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ..
ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ...

Ανώνυμος είπε...

Εβραιοπατριώτης μνημονιακός καί ότι σκατά καί λάχανα ότι λάχανα καί σκατά. Ο Καρατζατούμπας δήθεν εκπλήσεται από τήν αλήθεια πού έρχεται στό φώς γιά τά κουμάσια πού μάζεψε στό κόμμα μούφα πού είχε . Ηταν καί είναι όλοι τούς Εβραίοι μέ βούλα, πού σκοπόν είχαν τήν αδρανοποίηση τού Πατριωτικού χώρου γιά νά περάσουν τά μνημόνια πού ψηφισαν κι αυτοί μετά μέ τά τέσσερα οί βρωμιάρηδες τών Ιουδαίων ταλμουδιστών , τά σιχάματα τής οικουμένης . Ντροπή τους .

Ανώνυμος είπε...

280.000 χιλ ευρω πληρωσε ο τοκογλυφοs για να ταιζει ζωντανουs αστακουs στιs επτα θαλασσεs το υπερμεγεθη τρωκτικο και τα αλλα λαμογια του λαγοσ!
oσωνουπω και ο αγραμματοs χοντροs θα τον περιλαβει ο κ.psolokantronis εχει και αυτοs τα προβληματακια του για 1056 χρυσεs λιρεs αγοραπωλησια μετοχων πλαστα εικονικα τιμολογια 3 offshore κτλπ κτλπ ιδωμεν....
ξερει ταβλι ο περιστεροκουραδοχεσμενοs;....

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πρακτορι της ΕΥΠ ο Βελοπουλος με τις μαλακιες του. Τα λεφτα που αρπαξε τα εχει στη Γερμανια για να στηριξει το εγχωριο τραπεζικο συστημα (!) οπως και ο Καρατατζουμπας που εμαθε τα ΤΟΥΡΚ και ΚΑΙΚΟΣ και ΓΚΕΡΝΣΕΥ ΑΙΛΑΝΤΣ ο απατεωνας. ΑΥτα πουπουλαει για φιλορωσσικοκομμα ειναι για να κανει ενα DATABASE με φιλορωσσικα στοιχεια στην Ελλαδα και να τα εχει υπ' οψιν της η ΕΥΠ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...