Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ισόβια στον …ΕΣΚΟΜΠΑΡ..άκη.



Καταδικαστική η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αν. Κρήτης, για τον 43χρονο βαρόνος της κοκαΐνης, αλλά και για τη σύζυγό του. Αν και ο Κρητικός Εσκομπάρ κατά την απολογία του, υποστήριξε ότι διακινούσε ναρκωτικά για να μπορέσει να εξοικονομήσει τη δόση του, δίχως να το γνωρίζουν η σύζυγος και το ανήλικο παιδί τους, το δικαστήριο δεν πείστηκε...
με αποτέλεσμα να κρίνει το ζευγάρι ένοχο για όλες της κατηγορίες που το βαραίνουν.
Συγκεκριμένα στον 43χρονο Αντώνη Μπενέτο υποβλήθηκε ισόβια ποινή κάθειρξης ενώ στη σύζυγο του ποινή κάθειρξης 18 χρόνια και αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή. Για τους άλλους δυο συγκατηγορούμενος το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους επιβάλλοντας τους ποινή κάθειρξης 10 ετών. Ο παππούς της οικογένειας κρίθηκε αθώος.
Νωρίτερα, η Εισαγγελέας της έδρας αμέσως μετά την απολογία της συζύγου του 43χρονου, η οποία ισχυρίστηκε ότι εκτελούσε τις εντολές του, επειδή τον φοβόταν, ήταν ιδιαίτερα αυστηρή τονίζοντας ότι φέρει μεγάλη ευθύνη και η ίδια, που έθεσε σε κίνδυνο τον ανήλικο γιό τους, χρησιμοποιώντας το μικρό αγόρι για παράνομες πράξεις.
Μάλιστα, την έκρινε ένοχη για κάποιες από τις περιπτώσεις που αναγράφονται στο κατηγορητήριο, επισημαίνοντας, χαρακτηριστικά ότι ενεργούσε με.. επαγγελματικό τρόπο!

 

Συνελήφθη ο….. ΕΣΚΟΜΠΑΡ..ακης.

 

Εσκομπαρικό πανηγύρι .

 

Πούρα, χρυσές καδένες, Rolex και γκουρμέ καταστάσεις για τον Κρητικό "Εσκομπάρ"!

 

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον μεγαλύτερο έμπορο κοκαΐνης στην Κρήτη...

 

ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ. Γαλλία: 11 Ελληνες συνελήφθησαν σε «απόβαση» με 1,5 τόνο κοκαΐνης!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι ηταν με το Κομμωτηριο;

Ανώνυμος είπε...

NAI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...