Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Όπου δεν πίπτει ράβδος, τσούπ και… πούστης..



''Θέμα παιδείας'' είναι του σύνθημα του φετινού gay pride...Μιλάμε ο πούστης που δείχνει την μαλαπέρδα του στο παιδάκι έχει πολύ παιδεία.
Εμείς που δεν εγκρίνουμε αυτές τις διαστροφές είμαστε οι απαίδευτοι.

Ο γνωστός Δήμος Βερύκιος θα παρευρεθεί στο Athens Pride 2017 και το ανακοίνωσε ο ίδιος στο Happy Day. «Έρχομαι να σας κάνω μία πρόταση. Μία πρόταση: Ποιος θα με συνοδεύσει αύριο Σάββατο, το απόγευμα, να πάμε στην παρέλαση του Athens Pride....
Το φεστιβάλ υπερηφάνειας, για πρώτη φορά δεν γίνεται στην Κλαυθμώνος αλλά στο Σύνταγμα. Η παρέλαση δεν θα περάσει από το κοινοβούλιο, θα γίνει το φεστιβάλ μπροστά στην πόρτα του κοινοβουλίου. Με έναν πρωθυπουργό να έχει κάνει εξώφυλλο σε ένα gay περιοδικό», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Η  πισωγλέντισσα Τσακαλώτου σε ομιλία του στην βουλή υποστήριξε πως δεν είναι όλα στην ζωή μνημόνιο αλλά «Θέλουμε η ανάπτυξη να έχει δικαιώματα και σεβασμό για όλους τους πολίτες. Δεν είναι όλα οικονομία. Είναι εξίσου σημαντικό τι γίνεται στις φυλακές, τι γίνεται στα δικαιώματα. Για εμάς είναι εξίσου σημαντική η αυριανή συγκέντρωση του Gay Pride. Εμείς έχουμε κάτι να πούμε και μετά τα μνημόνια».




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Why are ‘sissies’ losing out to tomboys?

Για αγγλομαθείς...

Να γελάς και να κλαίς μαζί!

https://andiepasdedeux.wordpress.com/2017/03/20/trans-children-where-terf-feminism-fails/

Ανώνυμος είπε...

Πουστάρες ολης τής χώρας στό σύνταγμα σήμερα...
Θά σάς μοιράσουν δωρεάν πούτσο ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...