Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Γιώργος κερνά, Γιώργος πίνει, και απολαμβάνει και… κουκιά.Ο σύντεκνος Γιώργαρος ο Σταθάκης μέγας εκατομμυριούχος και αριστερούλης ως γνωστόν εκλέγετε στα Χανιά . Επειδή είναι μάγκας και ωραίος όταν ήταν υπουργός ανάπτυξης  ενέκρινε την αγορά ομολόγου μειωμένης εξασφάλισης ( γιατί έχουμε και τέτοια) ,δηλαδή αέρας κοπανιστός  ύψους 4.000.000 ευρώ της συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων  που αποφάσισε να αγοράσει ο οργανισμός κεντρικών αγορών και αλιείας Α.Ε.
Ο οργανισμός αυτός  αποτελεί ανώνυμη εταιρία κοινής ωφελείας  με μόνο μέτοχο το ελληνικό δημόσιο που εποπτεύετε από το υπουργείο που ήταν υπουργός ο …Σταθάκης.
 Είναι μια ΔΕΚΟ  με 132 εργαζόμενους ,μισθούς εκατομμυρίων , παροχές εκατομμυρίων  και πάει λέγοντας. Πρόσφατα πέρασε στο υπερταμείο.
Με άλλα λόγια η ΔΕΚΟ αγόρασε ομόλογο μειωμένης εξασφάλισης  με αξιολόγηση από τον πλανήτη  Άρη, της τράπεζας Χανίων, που ενέκρινε ο υπουργός  που εκλέγετε κατά σατανική σύμπτωση  στα Χανιά, και είναι αυτός που εποπτεύει την ΔΕΚΟ.

Και για να προετοιμαστείτε ψυχολογικά…
Η νέα ιδέα του είναι …η πρόσθεση ειδικού τέλους αποπληρωμής χρέους στα διόδια ύψους 3 έως 5 ευρώ, το οποίο θα πηγαίνει απευθείας στους δανειστές, και ασφαλώς αυτό δεν επηρεάζει την εκλογική του περιφέρεια, διότι δεν έχει διόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...