Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ελάτε ρε παιδιά …κόψτε την πλάκα.



Άλλο πατρίδα και άλλο παρτίδα. Μόνο «λύση Τσαουσέσκου» για μερικές χιλιάδες έστω εκατοντάδες πολιτικούς.  θα φέρει την χώρα στα ίσια της.

 
Στα χρόνια των Μνημονίων στον πατριωτικό πολιτικό χώρο – δυστυχώς – έχει δημιουργηθεί μια πανσπερμία νέων κομμάτων που ευαγγελίζονται όλα ότι εκφράζουν την αυριανή ελπίδα για τον δυστυχισμένο λαό μας. Ιδρυτές αυτών των κομμάτων πολλοί άξιοι και υγιείς πατριώτες, αλλά και αρκετοί καιροσκόποι - γιαλαντζί “πατριώτες”, οι οποίοι κατά το παρελθόν συμμετείχαν σε άλλα πολιτικά σχήματα, τα οποία εξυπηρέτησαν το πολιτικό και επιχειρηματικό Σύστημα, όταν εκείνο τους χρειάσθηκε. Έτσι, μετά από πολλά παθήματα, ο λαός μας διαπιστώνει πως δεν υπάρχουν καθαρές πολιτικές λύσεις και οι οποίες να εκφράζονται από τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα. Αναζητεί λοιπόν, καθαρές πολιτικές λύσεις στα μη κοινοβουλευτικά νέα κόμματα, από τη στιγμή που τα αδιέξοδα της Πατρίδος και του λαού έχουν πληθύνει. Ωστόσο, αυτά τα νέα κόμματα θα πρέπει να ακολουθήσουν το δόγμα “η ισχύς εν τη ενώσει”! Θα πρέπει δηλαδή, να εξετάσουν τις δυνατότητες δημιουργίας μιας Πατριωτικής Συσπείρωσης με τη συμμετοχή τους σ΄αυτήν, στην οποία οι Πρόεδροι αυτών των κομμάτων θα θέτουν σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες! Θα “απομονώσουν” μέσα τους, αυτό το καταραμένο “εγώ” της φυλής μας! Μια τέτοια προσπάθεια αναλαμβάνει σήμερα η “Ελλήνων Πολιτεία”, με το σημερινό ενωτικό της κάλεσμα! Που ως γνωστόν είναι το αρχαιότερο από όλα τα άλλα νεοϊδρυθέντα κόμματα του πατριωτικού χώρου, αφού η ίδρυσή της χρονολογείται στο 2011! Όταν έγκαιρα διαπίστωσε το μεγάλο κακό που ερχόταν, αναλαμβάνοντας ποικιλόμορφη δράση!

Σε αυτό το ενωτικό κάλεσμα η “Ελλήνων Πολιτεία” σας ζητά να συμμετέχετε όλοι, οι ανιδιοτελείς Πατριώτες, Ιδρυτές ή Πρόεδροι των νέων κομμάτων του χώρου μας!! Εμπρός να πάρουμε τις τύχες της Πατρίδος μας στα χέρια μας! Να γίνουμε πάλι ιδιοκτήτες της Ελλάδος μας!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελλήνων Πολιτεία δεν ήταν αυτό του Σωρρα;

Ανώνυμος είπε...

Οχι. Καποιου που ηταν στο ΛΑγΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο αρχιλογιστηs τηs siemens

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...