Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ο Άγριος πάγκος ξεκλείδωσε την δόση.



Παρέχοντας ασυλία στους δυνάστες μας. Το μάρμαρο θα πληρώσουν οι κουλουράδες οι χορταρούδες , και οι καστανάδες.
Στην αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο παραπέμπονταν σε δίκη 3 μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και 6 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων σχετικά με την υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης των 28 ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου την περίοδο 2013-2014, προχώρησε ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Χαρ. Βουρλιώτης κατόπιν τελεσιγράφου από τους τοκογλύφους..
Μεταξύ των προσώπων που παραπέμπονταν είναι τρεις Ευρωπαίοι τεχνοκράτες οι οποίοι συμμετείχαν στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων (με συμβουλευτικό αντικείμενο εργασίας) και αυτό άλλωστε ήταν ένα από τα μεγάλα αγκάθια μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών, όπως διαφάνηκε από τη σκληρή στάση που κράτησαν απέναντι στην υπόθεση οι Ευρωπαίοι στο πρόσφατο Γιούρογκρουπ. Η δημοσιοποίηση του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη προκάλεσε εκνευρισμό, καθώς επισημάνθηκε πως ήδη είχε ψηφιστεί διάταξη με την οποία υπήρχε ακαταδίωκτο για τα μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων όπως είχε ψηφιστεί παλαιότερα και για τα μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ.

Η αναίρεση του βουλεύματος αναμένεται να οδηγήσει και στο ξεκλείδωμα της δόσης που περιμένει η χώρα, καθώς οι Ευρωπαίοι σε όλους τους τόνους είχαν διαμηνύσει πως αυτό αποτελεί περίπου «προϋπόθεση» για την καταβολή της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πολάκης εξαπέλυσε την επίθεση μέσω ενός ποιήματος:
Ελλάς Ελλήνων Δικαστών
Απαλλαγμένη των Λιστών
Για προστασία των Ληστών
Σύνταγμα λάστιχο λοιπόν
Για χάρη των καναλαρχών ...




Αν σε λένε Ηριανα τρως μια δεκαπενταετία στην πιο καλή σου ηλικία
Αν είσαι λήσταρχος φοροφυγάς
Στην πενταετία την πηδάς
Και μετά θα τα γλεντάς
Αυτή ΔΕΝ είναι δικαιοσύνη και μάλιστα τυφλή
Είναι η προστασία του κάθε "νταβατζή"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...