Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Κοίτα ρε κάτι…συμπτώσεις.



Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο Κοινοβούλιο του Ιράν στην Τεχεράνη. Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ στο πλήθος μπροστά στο Κοινοβούλιο πυροβολώντας τους φρουρούς και τραυματίζοντας έναν φρουρό και δυο πολίτες σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το RT και το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS.
ΟΙ δυο άμαχοι ήταν πολίτες που από διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες που είχαν πάει να επισκεφθούν τους βουλευτές τους.
Λίγο αργότερα δεύτερη επίθεση σημειώθηκε στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί, με το δράστη να τραυματίζει αρκετούς ανθρώπους.
Στην πρώτη επίθεση ένοπλος άνδρας εισέβαλε στο κτήριο του Κοινοβουλίου πυροβολώντας στους διαδρόμους.
Ορισμένα πρακτορεία ειδήσεων κάνουν λόγο για έναν και μόνο ένοπλο στους χώρους του Κοινοβουλίου, ενώ άλλα αναφέρονται σε τρεις άνδρες οπλισμένους με αυτόματα όπλα και περίστροφο.
«Ήταν τρεις οι δράστες με δύο Καλάσνικοφ κι ένα πιστόλι», φέρεται να έχει δηλώσει Ιρανός βουλευτής.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και το επεισόδιο έχει λήξει, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Πάντως το πρακτορείο ειδήσεων Fars αναφέρει ότι αρκετά μέλη του Κοινοβουλίου υποστηρίζουν ότι οι πυροβολισμοί εντός του κτηρίου συνεχίζονται ενώ το Tansim μεταδίδει ότι κρατούνται όμηροι ενώ συνεχίζεται η ανταλλαγή πυροβολισμών. 
Για την δεύτερη επίθεση  οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες καθώς σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ISNA στο μαυσωλείο πραγματοποιήθηκε επίθεση αυτοκτονίας.
Το πρακτορείο Fars μεταδίδει ότι έχει αναφερθεί και δεύτερο περιστατικό πυροβολισμών μέσα στο μαυσωλείο του Αγιατολάχ Χομεϊνί, νοτίως της Τεχεράνης, από δυο δράστες ενώ ο τρίτος φέρεται ότι κατάφερε και πυροδότησε ένα γιλέκο με εκρηκτικά.




Νεότερες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών και τραυματιών

Ιράν: Επιθέσεις σε Βουλή & μαυσωλείο Χομεϊνί - 7 νεκροί και 4 όμηροι

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MADE IN MOSSAD . ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ !!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό από μόνο του δείχνει ότι είναι αμερικανοκίνητοι οι ισλαμιστές καμικάζι αυτοκτονίας .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...