Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Παρακαλούνται οι εμπρηστές να ενημερώνονται από τον χάρτη πριν πάνε για .. «μεροκάματο».



Στους παρακρατικούς και πράκτορες δεν χρειάζεται  διότι έχουν άμεσα και ενημέρωση, και καθοδήγηση.

Ιόνιο, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Μαγνησία, Σποράδες, Εύβοια, Βοιωτία, Αττική, Ηράκλειο, Λασίθι, Λέσβος, Χίος, Σάμος και Δωδεκάνησα σε «υψηλό» επίπεδο συναγερμού. Πολύ μεγάλος είναι και για σήμερα Δευτέρα. ο κίνδυνος πυρκαγιάς, καθώς σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η μισή Ελλάδα είναι σε «κίτρινο» επίπεδο, δηλαδή σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Αναλυτικά, ολόκληρο το Ιόνιο, η Αιτωλοακαρνανία, η Αχαΐα, η Ηλεία, η Μεσσηνία, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, η Μαγνησία, οι Σποράδες, η Εύβοια, η Βοιωτία, η Αττική, το Ηράκλειο, το Λασίθι, η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και τα Δωδεκάνησα είναι σήμερα οι περιοχές, όπου ο κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά, λόγω της ζέστης, αλλά κυρίως των ισχυρών ανέμων. Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου πως μόνο το περασμένο 24ωρο, δηλαδή από τις 6 το πρωί της Κυριακής έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας, σε όλη την επικράτεια εκδηλώθηκαν περισσότερες από 90 πυρκαγιές.




 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον Εβραίοι βάζουν τις φωτιές, γιατί σύμφωνα με τον χάρτη, η μισή εβραϊκή δυτική Κρήτη δεν κινδυνεύει, εν αντιθέσει με την μισή ανατολική τουρκική.

Ανώνυμος είπε...

Οι Τούρκοι θέλουν να αλώσουν την αγορά της Κρήτης και ποιον βρήκαν για δούρειο ίππο – συνέταιρο; Kάποιους σούπερ δεξιοπατριώτες. Ε ρε γλέντια που λέει και ο καραγκιόζης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...