Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Κάτω τα χέρια από τον… Μπαμπά του Παπα…τζή.



Μέχρι και νόμο έφτιαξαν για πάρτη του... ότι εσκεμμένη «μαλακία» κι αν κάνει, έχει το ακαταδίωκτο.
Τα αμόρφωτα λαμόγια του ΧΤΕΣ καθημερινά "μαλλώνουν" μεταξύ τους για να στρέφετε τη προσοχή σας αλλού, την ώρα που γίνονται τεράστια σκάνδαλα όπως π.χ. οι "εκκαθαρίσεις" σε εταιρείες με δάνεια πολλών δις ευρώ, των οποίων η ζημία περνάει στα μουλωχτά στις τράπεζες και τελικά στο κράτος. Πρόσφατο παράδειγμα ο ΔΟΛ. Το ίδιο θα γίνει και με τά άλλα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών. Το ίδιο γίνεται και με τον ΟΑΣΘ που πάει προς εκκαθάριση.
Στις ΔΕΚΟ και στις επιχειρήσεις που γίνονται "εκκαθαρίσεις" αλλά και στο ΤΑΙΠΕΔ χρειάζονται στα ΔΣ να είναι άτομα απολύτου εμπιστοσύνης, γιατί το σκοτάδι είναι βαθύ. Το ίδιο και στα κοιτάσματα. Εκεί να δείτε...
Αμόρφωτα δεν είναι μόνο τα λαμόγια, αμόρφωτοι είναι και αυτοί που τους βάζουν να "μαλώνουν". Αυτό φάνηκε από το τελευταίο θέμα των εξετάσεων "ισότητα κατά αριστείας". Οι τράπεζες εν τω μεταξύ στην Κολομβία των ναρκωτικών, ετοιμάζονται να πάρουν δάνεια με covered bonds (καλυμμένα ομόλογα) που θα εκδώσουν προς το τέλος του 2017. Εγγυήσεις θα είναι όσα ευρωμόλογα των Ταμείων έχουν απομείνει; Να γιατί θα μειωθούν και άλλο οι συντάξεις... Δεν είναι δυνατόν η πολιτική ζωή της χώρας να ασχολείται με το γεγονός ότι κάποιος αφελής και διπλοθεσίτης (άλλο σκάνδαλο) Γαβρόγλου δεν πήγε φαντάρος. Δεν είναι κάτι σημαντικό όταν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα. Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια να ασχολείσθε με το Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ενώ ξέρετε ότι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία είναι ο Καραμανλής και όσοι προηγήθηκαν. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό. Όλοι έβαλαν ένα λίθο για τη καταστροφή που ζει ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...