Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Kαι νέα φρούτα στο τούρκικο παζάρι.Η προσβολή πλέον στην έννομη τάξη  και στο αίσθημα ασφάλειας  των Πολιτών , είναι τεράστια και καθίστανται ανεξίτηλη μετά από πέντε μήνες που διαρκεί η απαγωγή του συγκεκριμένου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη
Η αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ να φέρει σε διαπραγμάτευση τους δράστες της πρωτόγνωρης αυτής απαγωγής, είναι επίσης πρωτόγνωρη  ενώ, πέρασε τα όρια.
Η ομάδα διαπραγματευτών που χειρίζεται την υπόθεση είναι  εκτός πραγματικότητας  σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει.
Τα σενάρια πλέον είναι πολλά και τα λεφτά εκατομμύρια φορές περισσότερα.
Θα χειριστούμε τους δράστες ( όποιοι κι αν είναι ) όπως  παλιότερα τους τρομοκράτες … ξέρετε , χωρίς έλεος .
Σε αυτές τις περιπτώσεις , τα μέλη μας που αναλαμβάνουν , δεν φημίζονται για την ευαισθησία τους .
Δεν φαίνονται , δεν αφήξουν ίχνη , δεν δίνουν ευκαιρίες , δεν τους ενδιαφέρουν οι παράπλευρες απώλειες  αφού το διακύβευμα  ,  η έννομη Τάξη  , είναι ανώτερο .
Εάν περάσει το μήνυμα των απαγωγέων , θα έχουμε δεκάδες άλλες απώλειες ζωής  στο μέλλον , από παρόμοιες  ενέργειες
Δίδουμε  λίγο χρόνο ακόμα   στην ΕΛ.ΑΣ  και αυτό γιατί έχει εμπλακεί στην υπόθεση και 2oς Υπουργός της Κυβέρνησης . Αφύσικο !!!
Εν τω μεταξύ θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο όλη αυτή η υπόθεση να πρόκειται για ένα τεραστίων διαστάσεων , φιάσκο ή κόλπο …. ξέρετε τι εννοούμε
Το εμπάργκο που έχει εισβάλλει η αστυνομία στα τοπικά ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους , κατά απαίτηση των απαγωγέων (;)  , είναι αξιοπερίεργο.
Σύντομα θα σας  έχουμε εκπλήξεις !!

ΟΜAΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...