Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

Απίστευτη η ταλαιπωρία χιλιάδων …ζώων.

Χάος, νεύρα, ταλαιπωρία. Αυτό το τρίπτυχο μπορεί να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στο "εξωτικό" Ελαφονήσι σήμερα, 14 Αυγούστου.
Γίνεται το αδιαχώρητο από 7.500 «ζώα»  Ελληνικά και ξένα, που προσπαθούν να πλησιάσουν το μαγευτικό νησάκι στα νοτιοδυτικά της Κρήτης.
Εκατοντάδες αυτοκίνητα, λεωφορεία, μηχανές, τετράτροχα είναι ακινητοποιημένα στο δρόμο λίγο πριν τον "παράδεισο" της νότιας Κρήτης.
Πρόκειται για έναν "άθλιο και πολύ στενό δρόμο" που οδηγεί μέχρι την παραλία, με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε όλοι στις φωτογραφίες.
Εγκλωβισμένοι οδηγοί περιμένουν, κλεισμένοι στα οχήματα τους μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού, τη στιγμή που θα καταφέρουν τον αδιανόητο άθλο να γίνουν τσουβαλάτοι παραθεριστές σε μία από τις πιο ονειρεμένες παραλίες της Ελλάδας που την κατέστρεψαν.

Ποιο πολλά θα είναι τα.. ούρα, από την θάλασσα. Πολλές φορές η πολύ διαφήμιση και η απληστία των τοπικών αρχόντων φέρνει την καταστροφή. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μπάλο στην Κίσσαμο.

Πάντως μερικοί ήμασταν τυχεροί και απολαύσαμε αυτά τα μέρη, πριν την επιδρομή των ..ζουλού και την κάθοδο των μυρίων. Μιλάμε για πριν σαράντα χρόνια . τότε ….δεν τα ήξεραν ούτε οι ντόπιοι. Δυο-τρεις παρέες Ροβινσώνων όλες και όλες, και στον Μπάλο, και στο Ελαφονήσι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας.

Ανώνυμος είπε...

Κωλόφαρδε???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...