Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Έξω και ο Μαρτίνης.Ο Ανδρέας Μαρτίνης, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.  Συγκεκριμένα οι δύο προσωρινές του κρατήσεις, για τις αντίστοιχες δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του, αντικαταστάθηκαν με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση δύο φορές τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.
Στις αιτήσεις αποφυλάκισης του 77χρονου, Ανδρέα Μαρτίνη, επικαλούνταν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (έχει διαγνωστεί με ποσοστό αναπηρίας 75%) ενώ εκτίθεντο και οι λόγοι για τους οποίους δεν είναι ύποπτος φυγής, καθώς εμφανίστηκε σε όλες τις σε βάρος του ανακριτικές διαδικασίας, αλλά και δεν πιθανολογείται η τέλεση εκ μέρους του νέων αδικημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μαρτίνης έχει προφυλακιστεί δύο φορές: Την πρώτη φορά για υπόθεση δωροδοκίας από την Hospitalia International και την δεύτερη για απιστία στην υπηρεσία για την νοσηλεία στο "Ερρίκος Ντυνάν" γνωστών πολιτικών, ανθρώπων των ΜΜΕ και άλλων, με εκπτώσεις κόστους ή και εντελώς δωρεάν που ζημίωσαν το Ίδρυμα με 1,75 εκατομμύρια ευρώ, αλλά το φαγοπότι της εικοσαετίας είναι παρα πολύ μεγαλύτερο .Απλά δεν μπήκαν στο ψητό αλλά άγγιξαν την υπόθεση επιφανειακά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΕΙΔΕΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΕΙ . ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ..
ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ...

Ανώνυμος είπε...

Μόλις άνοιξε το στόμα του και κελαηδησε τον άφησαν ελεύθερο.
Φανταστείτε πόσα είχε ακόμα να πει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...