Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Η αντιρατσιστική ηλιθιότητα (και υποκρισία) έχει περάσει κάθε ΟΡΙΟ!

Αυτή είναι η ανάρτηση Αξιωματικού ΕΛΑΣ για «ένα υπέροχο Μοναστηράκι χωρίς Έλληνες». Υπηρετεί μάλιστα στο Τμήμα Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής. 

Αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ έχει προκαλέσει ανάρτηση το απόγευμα της Πέμπτης του αξιωματικού της Ασφάλειας Αττικής με φωτογραφία της πλατείας Μοναστηρακίου όπου εικονίζονται αλλοδαποί μικροπωλητές αλλά και διερχόμενοι από διάφορες χώρες.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας συνοδεύει την φωτογραφία της πλατείας, γεμάτης με αλλοδαπούς με την λεζάντα "Μία πλατεία χωρίς Έλληνες. Είναι πάντα μια υπέροχη πλατεία".

Μια αναφορά που προκάλεσε δυσμενή σχόλια αφού ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν ότι "ο αξιωματικός που έχει καθήκον να αποτρέψει πάσης φύσεως ρατσιστικές επιθέσεις ή άλλου τύπου εκφράσεις ρατσισμού, φτάνει στο αντίθετο άκρο με υπαινικτικά σχόλια, που κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει έως και ρατσιστικά, για τους Έλληνες.;


Κι αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό αφού προέρχεται από αστυνομικό του οποίου το έργο είναι να προστατεύει ασφαλώς όλους τους πολίτες".

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρόρρης λέγετε ο Αξιωματικός και την σήκωσε στο Instagram

Ανώνυμος είπε...

Τα πατριωτικα (εδω γελαμε) σωματεια, κομματα, κινηματα, ας του κανουν απανωτες μηνυσεις, με τον νεο αντιρατσιστικο νομο τον ξεσκιζουν χαλαρα και ασαλλειωτα. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε βρωμοπουστα οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν γαμανε βρωμοπυστες σαν και σενα ουστ ουστ ουστ βρωμοπουστα ουστ βρωμοπουστα αφου γαμιουνται και οι προισταμενοι λεγε οτι θελεις ουστ βρωμοπουστα ουστ βρωμοπουστα ουστ βρωμοπουστααάααάαααααααα

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ, ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ'', ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΨΕΥΤΟΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κινεζος ειναι στα 179 km στα 125 χιλιομετρα εισερχεται στην ατμοσφαιρα της γης. Τωρα αφηνει το Νοτιο τμημα της Αυστραλιας. Αν δεν πεσει μεχρι αυριο την κατσαμε τη βαρκα, θα περασει απο τα μερη μας.

Ανώνυμος είπε...

-ΕΛΕΟΣ, ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ
Εάν ΒΙΑΖΑΝΕ την κόρη και τη γυναίκα σου
Οι δηλώσεις ενός πολιτικού τίποτα και ο πραγματικός εφιάλτης δύο γυναικών στο Περιστέρι

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της φρικιαστικής υπόθεσης που είχε σοκάρει το Πανελλήνιο τον Μάρτιο του 2017. Πρόκειται για τον 25χρονο αδίστακτο Αλβανό ληστή που μαζί με τον 28 ομοεθνή συνεργό του, μετέτρεψαν σε “κόλαση” τη ζωή δύο γυναικών στο Περιστέρι.
Σε βάρος των δύο κακοποιών σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας και του βιασμού κατά συναυτουργία (πράξεις που σημειώθηκαν την 11-3-2017).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α. (επ) MECO ή SINA (ον) DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία

Β. (επ) KRASNIQI (ον) SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME , γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία
Το χρονικό της φρίκης στο Περιστέρι
Ο 25χρονος που συνελήφθη στις 8/3/2018, είχε μπουκάρει στο σπίτι μαζί με τον συνεργό του, επίσης Αλβανικής καταγωγής, στη 1.30 τα ξημερώματα.

Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για τις δύο γυναίκες καθώς οι ληστές για κάνουν την ηλικιωμένη γυναίκα να ομολογήσει που κρύβει τα χρήματα και τα κοσμήματα, βίασαν την 45χρονη κόρη της επί ώρες μπροστά στα μάτια της.

Το μαρτύριο των δύο γυναικών δε σταμάτησε ούτε όταν είπαν στους ληστές που κρύβουν τα λεφτά. Επί 12 ώρες ο εφιάλτης συνεχιζόταν. Σταμάτησε μόνο όταν ο θείος της 45χρονης πήγε στο σπίτι γιατί ανησύχησε που δεν είχε δει την ανιψιά του και τη μητέρα της.

Χτύπησε την πόρτα και του άνοιξαν οι ληστές για να τον ξυλοκοπήσουν άγρια και να εξαφανιστούν παίρνοντας μαζί τους 1.800 ευρώ και κοσμήματα.

Ο 28χρονος συνεργός του Αλβανού που συνελήφθη στην Αθήνα, είχε διαφύγει στην χώρα του στην οποία συνελήφθη για άλλες υποθέσεις και εκτίει ποινή φυλάκισης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας των κακοποιών χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319305, 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ
......................

https://kourdistoportocali.com/news-desk/ean-viazane-tin-kori-ke-ti-gyneka-sou/

Ανώνυμος είπε...

ρατσιστικο παραληρημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ειναι καραμπινατος ρατσισμος κατα του ελληνικου λαου!
αρχιστε τις μαζικες μυνησεις εναντιον του να τον εξοντωσουμε ειναι ο ορισμος του ρατσισμου με τον δικο τους αντιρατσιστικο νομο
δεν αφηνουμε σε χλωρο κλαρι τον εχθρο εχουμε πολεμο!
βαλε δικους σου δικηγορους και κινητοποιησε τους ολους και τη χρυσαυγη να κανουμε χιλιαδες μυνησεις κατα του ρατσιστη!
αν δεν ο κανουμε θα ειμαστε ξεφτιλες με τετοια μοναδικη ευκαιρια να χτυπησουμε τον εχθρο με τα δικα του οπλα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...