Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ποιο στημένο πεθαίνει





Δείτε την και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Δηλαδή το μικρό είναι να δώσουμε το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς, διότι το μεγάλο είναι ο κίνδυνος από την Τουρκία.
Η δημοκόπηση  παρουσιάζει ως μέγιστο κίνδυνο την Τουρκία και ως ώριμη στάση των Ελλήνων την αποδοχή μιας «λύσης» με δήθεν σύνθετη ονομασία. Η έρευνα ξεκίνησε με τις χώρες που αποτελούν κίνδυνο για την Ελλάδα, με την Τουρκία να έρχεται πρώτη με το συντριπτικό 92,5% και να ακολουθούν η Αλβανία με 47% και την ΠΓΔΜ με 37%.

Οπότε…έλα μωρέ με τα Σκόπια θα ασχολούμαστε. Τώρα έχουμε τους Τουρκαλάδες.  


Παρεμπιπτόντως κάποιοι «ανησύχησαν» διότι είδαν  φορτωμένα πάνω σε φορτηγά, πολλά άρματα μάχης να κινούνται στο ρεύμα του Κηφισού  προς  Πειραιά συνοδεύομενα από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Να μην ανησυχούν διότι είναι τα άρματα που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου την Κυριακή στην Πλατεία Συντάγματος.  

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν στο εγραψα χθες; Την ειδα τη δημοσκοπηση, δεν σου εγραψα οτι περναει μηνυματα και καθονται και βλεπουν σαν μαλακες τους μαλακες και τους πιστευουν;
Εγω μονο το σουλουπι αυτουνου που βλεπω που κορδωνεται σαν τον κοκκορα σαν να του εχουν βαλει ταβλα στην πλατη μου ερχεται να μπω στην τηλεοραση και να τον βουτηξω στις γρηγορες! ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ πως να το γραψω; Εγω παρακαλαω να γινει το μπαμ και οποιον παρει ο χαρος να μη μεινει κολυμπυθροξυλο!

Ανώνυμος είπε...

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%86%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...