Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Θίχτηκε ο ...μια ζωή κρατικοδίαιτος.



Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Διοικητή στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης απέσυρε για λόγους ευθιξίας και παρά την στήριξη της υπουργού, Έφης Αχτσιόγλου ο Στάθης Μαρίνος μετά τις καταγγελίες της Ν.Δ. για αναθέσεις έργου στο συνέταιρό του.
Να σημειωθεί πως ισχυρές ενστάσεις για την επιλογή Μαρίνου εξέφρασαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Νωρίτερα, ο lykavitos.gr είχε γράψει πως συνεχίζονται οι αποκαλύψεις, για την έως τώρα σχέση του με τον ΕΦΚΑ, του Στάθη Μαρίνου, του προσώπου δηλαδή που προτείνει ως διοικητή του ίδιου του οργανισμού ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν από τον βουλευτή και τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, ο οποίος κατά τη χθεσινή επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλή σημείωσε ότι ο κ. Μαρίνος διατηρούσε, μέχρι χθες(!) όταν και πούλησε τις μετοχές του, εταιρεία υπό την ονομασία Safecape ΕΠΕ.
Συνιδιοκτήτης σε αυτήν την εταιρεία ήταν ο Γιώργος Καρκαλής, ο οποίος παράλληλα λάμβανε δουλειές από την ΗΔΙΚΑ στο διάστημα που ο κ. Μαρίνος εργαζόταν σε αυτή. Μάλιστα, ο κ. Βρούτσης έφερε στο φως μια απόφαση της ΗΔΙΚΑ, με προχθεσινή ημερομηνία, με την οποία ο κ. Καρκαλής έλαβε από την ΗΔΙΚΑ το ποσό των 20.000 ευρώ ως αμοιβή για την εργασία που προσέφερε.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ 



ΣΥΓΓΕΝΗΣ της Μπαζιάνα ο Μαρίνος (ΕΦΚΑ) που έδινε δουλειές στον εαυτό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...