Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μετά τον Σαρκοζί θα καθίσουν στο σκαμνί και οι Σημίτης ,Σαμαράς ,Παπανδρέου και Τσίπρας κ.α.



«Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της Γαλλίας θα καθίσει ο...
πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters. Η κατηγορία που του έχει απαγγελθεί είναι για κατάχρηση επιρροής με σκοπό να εξασφαλίσει στοιχεία σχετικά με έρευνα που αφορούσε υποτιθέμενες παρατυπίες του στην προεκλογική καμπάνια του 2007.

Ο Σαρκοζί κατηγορείται επίσης ότι έχει προσφέρει προαγωγή σε εισαγγελέα με αντάλλαγμα πληροφορίες έρευνας.


»Πριν από λίγες ημέρες ο Σαρκοζί βρισκόταν υπό κράτηση, με τις Αρχές να τον κρατούν για ανάκριση σχεδόν δύο 24ωρα. Η κράτησή του αυτή αφορούσε την υπόθεση φερόμενης χρηματοδότησης της προεκλογικής του καμπάνιας το 2007 από τον Μουαμάρ Καντάφι».


Στη απολίτιστη Γαλλία δεν υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών κι έτσι ο Εμανουέλ Μακρόν μπορεί ανενόχλητος να... εξυφαίνει σκευωρίες. Επίσης οι βάρβαρες αρχές μπορούν να συλλαμβάνουν πολιτικούς.

Το δε ανήκουστο είναι ότι μπορεί να κατηγορηθεί πολιτικός για προσφορά προαγωγής σε συγκεκριμένο εισαγγελέα. Αυτό ξεπερνάει ακόμα και τα όρια της λογικής!

Σε λίγο θα μας πουν οι Γάλλοι ότι μπορούν ανενόχλητα οι εισαγγελείς να απαγγέλλουν χωρίς συνέπειες διώξεις σε επιχειρηματίες και εφοπλιστές και να υποχρεώνονται από πάνω τα ΜΜΕ να δημοσιεύουν την είδηση!

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...